Ciężko zacząć temat.
Nie wiem jak to napisać
Może najlepiej od początku
Ale lepiej najpierw jakieś skróty myślowe
Rodzina, młodość, sport, wypoczynek, urlop, wędkowanie, nurkowanie, narciarstwo, narty i takie i takie, dzieci.
A teraz powoli
Jesteśmy rodziną 2+2 mieszkającą we Wrocławiu w wieku 35,33,10,7 chociaż wiek nie ma większego znaczenia. Jesteśmy zapalonymi entuzjastami Chorwacji ze względu głównie na morze i gwarantowaną pogodę
Lubimy aktywnie spędzać czas i efektywnie wykorzystać nasze ciężko zarobione pieniążki.
Szukamy rodzin, par, młodych do wspólnego zakupu motorówki.
Nadmienię iż chodzi o konkretny "model" współwłasności. Mam odpowiednie istotne wiadomości. Nie są konieczne jakiekolwiek wcześniejsze uprawnienia.
Mamy ochotę / przyjemność z używania motorówki za około 60-80 tyś zł.
Szczerze mówiąc jest to dla nas osiągalne bez żadnej współwłasności ale niestety w naszym wieku trzeba jeszcze trochę popracować więc przez większość czasu będzie stała. Optymalnym rozwiązaniem jest oczywiście współwłasność. Na 4 rodziny wychodzi po 15-20 t
Jeżeli zadałem komuś odrobinę powodów do zastanowienia proszę o kontakt. Nadmieniam że nie musi to być jedyna współwłasność w Polsce, więc zachęcam głównie osoby z Wrocławia i okolic. Wszystkie szczegóły do omówienia.
Jeżeli te tematy są dosyć interesujące to może admin na najlepszym chorwackim forum zrobi osobne kategorie i przyklejone wątki.
Temat jest dość rozległy więc zachęcam do rozmowy.
Z poważaniem
"Wrocław Chorwacja Łódź Motorowodniactwo Rodzina Wędkowanie" maniak z rodziną