Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wiza w Czarnogórze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agi
Turysta
Wiza w Czarnogórze

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agi » 31.07.2003 11:46

NIe wiem gdzie wcisnąć się z tym pytaniem, więc nowy temat. czy ktoś, kto ostatnio wrócił z samego południa Cro orientuje się, czy trzeba miec wizę na wjazd do Czarnogóry? :?: Chcielibyśmy tam wskoczyć na dzień lub dwa, podobno jest pięknie. Był ktoś z Was?
Już tylko 9dni do wyjazdu.. :lol: Kurczę, ale się cieszę!Aga :papa:
erloy

Nieprzeczytany postnapisał(a) erloy » 31.07.2003 12:02

Agi napisał(a):NIe wiem gdzie wcisnąć się z tym pytaniem, więc nowy temat. czy ktoś, kto ostatnio wrócił z samego południa Cro orientuje się, czy trzeba miec wizę na wjazd do Czarnogóry? :?: Chcielibyśmy tam wskoczyć na dzień lub dwa, podobno jest pięknie. Był ktoś z Was?
Już tylko 9dni do wyjazdu.. :lol: Kurczę, ale się cieszę!Aga :papa:

Polecam "wcisnąć" przycisk SZUKAJ u gory i wpisac "wiza".
Tam znajdziesz odpowiedz ;-)
pieniek13
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pieniek13 » 31.07.2003 12:43

Nie potrzeba wizy.
W czarnogorze jest ladnie ale plaze mi sie nie podobaly.
pozdr pieniek
Agi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agi » 31.07.2003 12:52

O to mi szło. Dzięki Pieniek :D Pozdrawiam Wawę przy okazji.Aga :papa:
Agi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agi » 31.07.2003 13:06

Dzięeeeki. taka ze mnie blondynka jakby, żeby nie wiedzieć takich prostych rzeczy! Swoją drogą, Elroy, czy ty przypadkiem nie jesteś nauczycielem? :wink: Tak cierpliwie tłumaczysz - widziałam, że nie tylko mnie- jak poruszać się po forum. absolutnie nie mam zamiaru Cie obrazic, Drogi Elroy'u, podziwiam tylko tę Twoją cierpliwość! (sama jestem n-lką) :smo:
erloy

Nieprzeczytany postnapisał(a) erloy » 31.07.2003 13:15

Agi napisał(a):Dzięeeeki. taka ze mnie blondynka jakby, żeby nie wiedzieć takich prostych rzeczy! Swoją drogą, Elroy, czy ty przypadkiem nie jesteś nauczycielem? :wink: Tak cierpliwie tłumaczysz - widziałam, że nie tylko mnie- jak poruszać się po forum. absolutnie nie mam zamiaru Cie obrazic, Drogi Elroy'u, podziwiam tylko tę Twoją cierpliwość! (sama jestem n-lką) :smo:

Nauczycielem nie jestem, nie mialbym do tego cierpliwosci ;-)
Ale prace mam taka, ze musze roznym "userom" kilkadziesiat razy to samo "lopatologicznie" tlumaczyc, wiec jestem wyczulony na powtarzajace sie pytania ;-)
Ololo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ololo » 04.08.2003 13:56

pieniek13 napisał(a):Nie potrzeba wizy.
W czarnogorze jest ladnie ale plaze mi sie nie podobaly.
pozdr pieniek

Podobno najładniejsze plaże są dopiero i właśnie w Czarnogórze,
powiedz dlaczego nie podobały Ci się tam plaże?
benek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) benek » 06.08.2003 15:24

Podobno najładniejsze plaże są dopiero i właśnie w Czarnogórze,
powiedz dlaczego nie podobały Ci się tam plaże?[/quote]

Mnie tez za bardzo się plaże nie podobały ale to ze względu na okropny tłok , zwłaszcza w Budvie.No i do czystości wody można też mieć zastrzeżenia.
omnic
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) omnic » 23.08.2003 11:27

Nie przesadzaj; bylem w tym roku w lipcu w Czarnogorze, m.inn. w Budwie i plazom nie mozna nic zarzucic; sa odcinki bardziej zatloczone, ale sa i zupelnie puste. Takze czystosc morza nie wymaga zadych komentarzy, a chce tylko przypomniec, ze wlasnie w Czarnogorze jest najwieksza piaszczysta plaza Adriatyku, kolo miejscowosci Ulcinj.
Na plazach tych jest z pewnoscia o wiele mniej zagranicznych turystow niz w Chorwacji, w zasadzie to sami Serbowie lub Czarnogorcy.
Darmar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darmar » 23.08.2003 13:27

Doładnie tak jest.Dwa pety na plaży więcej jak w Chr.to nie problem chcesz piasek -masz chcesz skałki -masz.Wystarczy pojechać za miasto i jest i cisza i spokój.
VaaldC4R

Nieprzeczytany postnapisał(a) VaaldC4R » 28.08.2003 18:33

Nie jedźcie Panowie do Czarnogóry,nie jedźcie!!!
http://www.go-mrav.com/slike/pic.asp?iC ... 9&offset=8
darek bednarz
Odkrywca
czarnogóra

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek bednarz » 12.09.2003 16:54

Jeżeli masz nalepkę cro.pl to wjeżdzajac do Czarnogóry lepiej zdejmij ja mialem przez to kłopot
darek bednarz
Odkrywca
czarnogóra

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek bednarz » 12.09.2003 17:00

polecam wyjazd do Czarnogóry byłem w tym roku 2 razy ładniej , ciszej jest po sezonie choć troszkę brudniej jak w HR (chodzi mi o kampingi)
marwyk
Croentuzjasta
Re: czarnogóra

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 29.05.2004 17:22

darek bednarz napisał(a):polecam wyjazd do Czarnogóry byłem w tym roku 2 razy ładniej , ciszej jest po sezonie choć troszkę brudniej jak w HR (chodzi mi o kampingi)

A gdzie byłes i jakie były ceny
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 29.05.2004 20:20

do elroya
moze ty pomozesz. Nie moge normalnie otworzyc cro.pl
jestem zarejestrowany i dzialam forum ale moge wejsc tylko przez
out luka i tylko do tytulu "widok zbiorczy" Jezeli klikne cokolwiek innego
srona znika i pojawia sie:

Chorwacja Online - Cro.pl
dostęp zabroniony

Prawdopodobną przyczyną jest przekroczenie transferu z Twojego IP. Jeśli korzystasz z serwera proxy - przestań to czynić, gdyz najprawdopodobniej to przez jego błędne działanie nie widzisz strony Chorwacja Online - Cro.pl.

W razie pytań lub wątpliwości - proszę pisać do administratora

Z proxy nie korzystam . Jesli znasz powód - pomoż.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko