Zbliżają się wakacje, to i z ciekawości tu zaglądnąłem aby sprawdzic, co ja w ubiegłym roku tu wypisywałem.Nie było tak żle.W tym roku odpuściłem Chorwację. Po trzech wakacyjnych pobytach w tym kraju odpocznę w innym kraju ( o ile się tam da ).Wracam we wspomnieniach najczęscie na HVAR - tam mi było najlepiej.Najbardziej uciążliwa była podróż, no i walka aby dostać sie na prom ( nie było tak żle ale ten czas oczekiwania). Potem dwa tygodnie laby, w cieniu z widokiem na port i zatokę.Ludzi mało i ogólnie spokojnie.W tym roku Wlochy ( Lido di Jesolo ) i Węgry ( Siofok ). Pobędę tydzień w jednym kraju , i tydzień w drugim. Chyba nie odpocznę za bardzo. No i jeszcze zwiedzanie Wenecji i okolicy, a ja tak lubię się byczyć.Tak w tajemnicy przed żoną i córką powiem , że tęsknię za polskim zimnym i pochmurnym ( nie zawsze ) wybrzeżem. Uparły się ,że musi być ciepło a nawet upalnie a ja należę do osobników zimnolubnych. Cierpię w upały. No i tak będę ględził,i ględził ....
A jak tam Wasze plany wakacyjne ?? Ponownie Chorwacja ?? Tylko wybierajcie zadupia , tam jest najlepiej. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji. James