Haweł napisał(a):to zle dane masz...jakie 7 razy w tym samym miesjcu...cienki bolek jestes Andrzej jakis tam...w tym roku na olku bylem miekki cienki bolku...a pierwsze dwa razy tez w hotelu bylem...stac mnie bylo TY z UKS cieniasie...sledz doklanie dane wpisy uzytkownikow...ales sie zblazniles...uchachachachiii...idz spac...
AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):to zle dane masz...jakie 7 razy w tym samym miesjcu...cienki bolek jestes Andrzej jakis tam...w tym roku na olku bylem miekki cienki bolku...a pierwsze dwa razy tez w hotelu bylem...stac mnie bylo TY z UKS cieniasie...sledz doklanie dane wpisy uzytkownikow...ales sie zblazniles...uchachachachiii...idz spac...
pisz dalej
smok131 napisał(a):martinezgd napisał coś o czym wszyscy wiedzą ale jest i inna prawda mianowicie marudy są wszędzie i do cro też jeżdżą i marudzą że parkink 7kn a wejście na mury 70kn ja nawet tego nie czytam tylko co roku jestem w cro i dla mnie jest ok i to jest najważniejsze komu nie odpowiada polecam grecję fajny skansen brak paliwa na stacjach,promy nie kursują,sklepy puste,coś mi to przypomina..... pozdrawiam
Haweł napisał(a):smok131 napisał(a):martinezgd napisał coś o czym wszyscy wiedzą ale jest i inna prawda mianowicie marudy są wszędzie i do cro też jeżdżą i marudzą że parkink 7kn a wejście na mury 70kn ja nawet tego nie czytam tylko co roku jestem w cro i dla mnie jest ok i to jest najważniejsze komu nie odpowiada polecam grecję fajny skansen brak paliwa na stacjach,promy nie kursują,sklepy puste,coś mi to przypomina..... pozdrawiam
AndrzejJ...:wszystko na temat...poczytaj...ja sie pod tym podpisuje...
AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):smok131 napisał(a):martinezgd napisał coś o czym wszyscy wiedzą ale jest i inna prawda mianowicie marudy są wszędzie i do cro też jeżdżą i marudzą że parkink 7kn a wejście na mury 70kn ja nawet tego nie czytam tylko co roku jestem w cro i dla mnie jest ok i to jest najważniejsze komu nie odpowiada polecam grecję fajny skansen brak paliwa na stacjach,promy nie kursują,sklepy puste,coś mi to przypomina..... pozdrawiam
Nemira razy 7. I nie podpisuj się pod wszystkim.
Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):smok131 napisał(a):martinezgd napisał coś o czym wszyscy wiedzą ale jest i inna prawda mianowicie marudy są wszędzie i do cro też jeżdżą i marudzą że parkink 7kn a wejście na mury 70kn ja nawet tego nie czytam tylko co roku jestem w cro i dla mnie jest ok i to jest najważniejsze komu nie odpowiada polecam grecję fajny skansen brak paliwa na stacjach,promy nie kursują,sklepy puste,coś mi to przypomina..... pozdrawiam
4 razy bylem w Nemirze madralo,znawco jeden,bylem...ales trafil...madralo...dwa,wzesniej od 2002 roku,ale cie tu nie bylo,madralo,bylem w Lovran i na Pagu,a potem,rok przerwy i Brac olek...i co madralo,zglupiales,co ? dobranoc...panu...pa...
AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):smok131 napisał(a):martinezgd napisał coś o czym wszyscy wiedzą ale jest i inna prawda mianowicie marudy są wszędzie i do cro też jeżdżą i marudzą że parkink 7kn a wejście na mury 70kn ja nawet tego nie czytam tylko co roku jestem w cro i dla mnie jest ok i to jest najważniejsze komu nie odpowiada polecam grecję fajny skansen brak paliwa na stacjach,promy nie kursują,sklepy puste,coś mi to przypomina..... pozdrawiam
4 razy bylem w Nemirze madralo,znawco jeden,bylem...ales trafil...madralo...dwa,wzesniej od 2002 roku,ale cie tu nie bylo,madralo,bylem w Lovran i na Pagu,a potem,rok przerwy i Brac olek...i co madralo,zglupiales,co ? dobranoc...panu...pa...
Bahama napisał(a):Pamiętam jak w filmie Wejście smoka taki jeden wyskoczył na Bruce Lee wywijał łapami i nogami z pół minuty, co na to smok ? Strzał z pistoletu i do widzenia
Romo napisał(a):Bahama napisał(a):Pamiętam jak w filmie Wejście smoka taki jeden wyskoczył na Bruce Lee wywijał łapami i nogami z pół minuty, co na to smok ? Strzał z pistoletu i do widzenia
Tak gwoli ścisłości - to było w jednym z filmów z cyklu Indiana Jones - jeśli dobrze pamiętam - to w "Poszukiwaczach zaginionej arki"