Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Witam Wszystkich tak czytam i czytam ...

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 31.07.2010 20:27

martinezgd napisał coś o czym wszyscy wiedzą ale jest i inna prawda mianowicie marudy są wszędzie i do cro też jeżdżą i marudzą że parkink 7kn a wejście na mury 70kn ja nawet tego nie czytam tylko co roku jestem w cro i dla mnie jest ok i to jest najważniejsze komu nie odpowiada polecam grecję fajny skansen brak paliwa na stacjach,promy nie kursują,sklepy puste,coś mi to przypomina..... pozdrawiam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.07.2010 20:27

Haweł napisał(a):to zle dane masz...jakie 7 razy w tym samym miesjcu...cienki bolek jestes Andrzej jakis tam...w tym roku na olku bylem miekki cienki bolku...a pierwsze dwa razy tez w hotelu bylem...stac mnie bylo TY z UKS cieniasie...sledz doklanie dane wpisy uzytkownikow...ales sie zblazniles...uchachachachiii...idz spac...

:D pisz dalej
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 31.07.2010 20:40

AndrzejJ. napisał(a):
Haweł napisał(a):to zle dane masz...jakie 7 razy w tym samym miesjcu...cienki bolek jestes Andrzej jakis tam...w tym roku na olku bylem miekki cienki bolku...a pierwsze dwa razy tez w hotelu bylem...stac mnie bylo TY z UKS cieniasie...sledz doklanie dane wpisy uzytkownikow...ales sie zblazniles...uchachachachiii...idz spac...

:D pisz dalej

pisze...idz spac...
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 31.07.2010 20:43

smok131 napisał(a):martinezgd napisał coś o czym wszyscy wiedzą ale jest i inna prawda mianowicie marudy są wszędzie i do cro też jeżdżą i marudzą że parkink 7kn a wejście na mury 70kn ja nawet tego nie czytam tylko co roku jestem w cro i dla mnie jest ok i to jest najważniejsze komu nie odpowiada polecam grecję fajny skansen brak paliwa na stacjach,promy nie kursują,sklepy puste,coś mi to przypomina..... pozdrawiam

AndrzejJ...:wszystko na temat...poczytaj...ja sie pod tym podpisuje...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.07.2010 20:45

Haweł napisał(a):
smok131 napisał(a):martinezgd napisał coś o czym wszyscy wiedzą ale jest i inna prawda mianowicie marudy są wszędzie i do cro też jeżdżą i marudzą że parkink 7kn a wejście na mury 70kn ja nawet tego nie czytam tylko co roku jestem w cro i dla mnie jest ok i to jest najważniejsze komu nie odpowiada polecam grecję fajny skansen brak paliwa na stacjach,promy nie kursują,sklepy puste,coś mi to przypomina..... pozdrawiam

Nemira razy 7. :D I nie podpisuj się pod wszystkim. :D
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 31.07.2010 20:57

AndrzejJ. napisał(a):
Haweł napisał(a):

4 razy bylem w Nemirze madralo,znawco jeden,bylem...ales trafil...madralo...dwa,wzesniej od 2002 roku,ale cie tu nie bylo,madralo,bylem w Lovran i na Pagu,a potem,rok przerwy i Brac olek...i co madralo,zglupiales,co ? dobranoc...panu...pa...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.07.2010 20:59

Haweł napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
Haweł napisał(a):

4 razy bylem w Nemirze madralo,znawco jeden,bylem...ales trafil...madralo...dwa,wzesniej od 2002 roku,ale cie tu nie bylo,madralo,bylem w Lovran i na Pagu,a potem,rok przerwy i Brac olek...i co madralo,zglupiales,co ? dobranoc...panu...pa...

:D
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 31.07.2010 21:02

AndrzejJ. napisał(a):
Haweł napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
Haweł napisał(a):

:D

tos glupa strzelil z tym usmiechem...
Romo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Romo » 31.07.2010 21:24

Bahama napisał(a):Pamiętam jak w filmie Wejście smoka taki jeden wyskoczył na Bruce Lee wywijał łapami i nogami z pół minuty, co na to smok ? Strzał z pistoletu i do widzenia :)

Tak gwoli ścisłości - to było w jednym z filmów z cyklu Indiana Jones - jeśli dobrze pamiętam - to w "Poszukiwaczach zaginionej arki" :) :) :)
A co do tematu:
ważne, że na forum jest dużo obiektywnych - bo popartych np. jakimiś skanami z rachunków - informacji o cenach. Subiektywne odczucia mogą być różne.
Grecja też jest ok. To jest moje odczucie subiektywne. Ale, jeśli wierzyć jednemu z userów, który napisał, że jego gospodarz Chorwat stwierdził, że sprzedawane w knajpach chorwackich owoce morza pochodzą z importu i przybywają do Chorwacji głęboko zamrożone, to ja jednak w tym względzie wolę Grecję - bo faktem jest, że np. ośmiornice, które uwielbiam jeść, w knajpkach greckich przed podaniem suszą się przy tychże knajpkach na słoneczku - a trafiają tam prosto z morza. Wybieram, którą chcę i jem. To że w tym roku jest tam nieciekawie - to też jest fakt.
Pozdrawiam
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 01.08.2010 07:03

Romo napisał(a):
Bahama napisał(a):Pamiętam jak w filmie Wejście smoka taki jeden wyskoczył na Bruce Lee wywijał łapami i nogami z pół minuty, co na to smok ? Strzał z pistoletu i do widzenia :)

Tak gwoli ścisłości - to było w jednym z filmów z cyklu Indiana Jones - jeśli dobrze pamiętam - to w "Poszukiwaczach zaginionej arki" :) :) :)

Faktycznie, Indiana też dinozaury już :)
wojownik73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojownik73 » 01.08.2010 12:48

Haweł - coś Ci się pokiełbasiło - i jedziesz bez sensu i chyba kultury. Wrzuć na luz dzisiaj niedziela ...
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Witam Wszystkich tak czytam i czytam ... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone