Witam !!! Od bardzo dawna jestem obserwatorem i "czytaczem" forum ale dopiero teraz postanowilem zalożyć konto i zacząć czynnie uczestniczyć w życiu spoleczności CROMANIAKÓW .
W CRO bylem pięciokrotnie , zjeździlem wybrzeże , zajrzalem na wyspy, mam spore doświadczenie w podróżowaniu samochodem więc może się przydam .
Zwiedzilem ISTRIE , KVARNER , DALMACJE . Bylem w osrodku UVALA SCOTT kolo Kraljevicy , w hoteleu PALACE w Kaszteli i na wyspie CIOVO . Jeśli ktoś ma konkterne pytania dot. tych miejsc to prosze pytać .
Bylem też w Dubrovniku , Splicie , Trogirze , Szybeniku , Jeziorach Plitvickich i na KRKA . Zewsząd pozostaly mi wspaniale wspomnienia i sporo doświadczeń , którymi chętnie się podzielę .
W tym roku nie wybieram sie do CRO ale już planuję wyjazd na 2007 rok i nie ukrywam , że mam pare pytań ( konkretnych ... dotyczących wybranego przeze mnie miejsca , które do tej pory mialem okazje poznać tylko przelotnie ) .
Tak więc pozdrawiam wszystkich entuzjastów pięknej Chorwacji ... zabieram sie za pisanie postów z pytaniami lub czekam na nie z Waszej strony .
TOOMECKI