Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Witajcie po powrocie ...

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krystek
Cromaniak
Witajcie po powrocie ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 03.08.2005 17:43

W ubiegły czwartek wróciłem z Kemp Seget w Donji Seget k. Trogiru i jeśli macie pytania, to chętnie odpowiem.
Ps.
Wrodzony wstręt do pisania powoduje, że nie będzie większej relacji. Przygotowuję natomiast fotki do cro-albumu, które zamieszczę niebawem.
Pzdr.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 03.08.2005 18:33

Witaj Krystek
Zasypie cię kilkoma pytaniami
Interesuje mnie przede wszystkim cena pobytu na tym kampie, jakie są sanitariaty, bliskość do morza oraz zadrzewienie kampu.
No i wszelkie Twoje spostrzeżenia na temat tego kampu jak i tez przejazdu.
Pozdrawiam
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 03.08.2005 18:53

mitam napisał(a):Witaj Krystek
Zasypie cię kilkoma pytaniami
Interesuje mnie przede wszystkim cena pobytu na tym kampie, jakie są sanitariaty, bliskość do morza oraz zadrzewienie kampu.
No i wszelkie Twoje spostrzeżenia na temat tego kampu jak i tez przejazdu.
Pozdrawiam

Witaj!
Cena w kunach: za parcelę (namiot+auto) 46, za osobę-13, podłączenie do prądu 16,5, lodówka-12, boravisna taksa-6 kun za osobę/dzień. Płatność tylko w kunach. Kamp to kilkadziesiąt namiotów/przyczep, które w większości (ok. 80%) są zacienione. Na pozostałej części stały kampery. Sanitariaty, a właściwie 2 bloki sanitarne, w przyzwoitym stanie, sprzątane kilka razy dziennie, ciepła woda bez problemu o każdej porze. Kamp jest nad samym morzem, a z najdalszego punktu do wody jest ok 100 m. Plaża, drobny żwirek ma szerokość kilku metrów, takie samo dno, częściowo porośnięte wodorostami. Na kampie jest sklepik z przyzwoitymi cenami. W pobliskiej (ok. 200 m) m. Donji Seget są 3 albo 4 knajpki z cenami o wiele niższymi niż w odległym o ok. 2 km Trogirze. Ponadto blisko jest poczta z kantorem (ale wymianę lepiej robić w kantorze na targu w Trogirze) i apteka oraz kilka kolejnych marketów i knajpek. Ogólnie wrażenie bardzo pozytywne i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić. Spróbuję zaraz wrzucić kilka fotek do mojego albumu.
Pzdr.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 04.08.2005 15:00

czekam na Twoje fotki. Jak nie stanowi to dla ciebie problemu to podzruć mi kilka na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Chyba pójdę w Twoje slady i uderzę na ten kamp
filek01
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) filek01 » 04.08.2005 16:15

Witam,

mam pytanie... wybieram się na Hvar... jak jest z dojazdem... chodzi o propozycję trasy i ewentualne koszty... czy w Trogirze jest jakaś stacja LPG i wogóle czy po drodze z Zagrzebia do Splitu są jakieś stacje LPG?

wielkie dzieki.

pozdrawiam Filek
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 06.08.2005 19:43

mitam napisał(a):czekam na Twoje fotki. Chyba pójdę w Twoje slady i uderzę na ten kamp

Kilka fotek możesz obejrzeć tutaj:https://www.cro.pl/forum/album_personal.php?user_id=647.Ogólnie polecam.
Pzdr

Powrót do Kempingi