No cóż...
Jest rok 2012. Wracamy z Makarskiej, która była 4 rok z rzędu naszym wakacyjnym domem. W trakcie dialogu z nieocenioną małżonką wspólnie stwierdzamy, że czas następnym razem na zmiany.
I rzeczywiście, zmiany zaszły - 1,5 roku później rodzi się nasza druga córka. Chociaż może nie o takie zmiany chodziło
Po drodze testujemy jeszcze Zakynthos, Cypr, aż kilka dni temu - nie mając jeszcze zdecydowanych planów - oglądamy filmiki z księżycowego Pag-u. Decyzja - niemal momentalna. Szczególnie po obejrzeniu krajobrazów, co mam nadzieję pozytywnie wpłynie na moją foto-zajawkę.
Tak więc moi drodzy cromaniacy z uwagą studiuję google, youtube, forum cro.pl i szukam kwater oraz najlepszych miejsc na tej jedynej w swym rodzaju wyspie. Ponieważ wyjeżdżamy dopiero 18-go, chciałbym prosić was o pomoc w sporządzeniu listy najlepszych miejsc na tej wyspie, i w trakcie 10 dniowego tripa postaramy się jak najwięcej z nich odwiedzić. W zamian postaram się umilić wasz czas foto-relacją na żywo (lub w miarę na żywo).
Póki co na zaostrzenie apetytu wrzucam zachód słońca, który niedawno widziałem lokalnie. Czy na Pag będą lepsze? Na pewno!