weldon napisał(a):Daj nam szanse. Jacek się bawi aparatem kilka lat, a, na przykład ja, dwie godziny ...Lidia K napisał(a):
Oglądającym właścicielom kompaktowych aparatów ...
No i wyostrzanie programowe też swoje robi ...
JacYamaha napisał(a):Oglądając różne zdjęcia zastanawiam się ile tam % jest PS-a...
weldon napisał(a):Daj nam szanse. Jacek się bawi aparatem kilka lat, a, na przykład ja, dwie godziny ...Lidia K napisał(a):
JacYamaha napisał(a):weldon napisał(a):Daj nam szanse. Jacek się bawi aparatem kilka lat, a, na przykład ja, dwie godziny ...Lidia K napisał(a):
Dokładnie od września 2008 (zakup) a potem żmudne, nieudolne próby, to ze ślimakiem też ma pewną wadę mz - trzebaby było punktowo rozjaśnić tę suknię ślimaka.
Oglądając różne zdjęcia zastanawiam się ile tam % jest PS-a...to pewnie z zazdrości
Lidia K napisał(a):Piękny ślimaczek jak żaden bez skorupki mi się nie podoba to ten w pomarszczonym ubranku (spódnicy) bardzo.
Oglądającym właścicielom kompaktowych aparatów przy okazji chciałabym zwrócić uwagę jakie ostre i jak dużo szczegółów można zobaczyć na zdjęciach Jacka. Spróbujcie zrobić swoimi takie kwiatki, krople rosy ze ślimaczkiem.
weldon napisał(a):...
JacYamaha napisał(a):weldon napisał(a):...
Zgodnie z ust. z dn. 4.02.1994 r o prawie autorskim i prawach pokrewnych, wszystkie fotografie umieszczone w tej galerii stanowią moją własność.
Kopiowanie i rozpowszechnianie ich w jakiejkolwiek formie, bez mojej zgody, jest zabronione.
weldon napisał(a):JacYamaha napisał(a):weldon napisał(a):...
Zgodnie z ust. z dn. 4.02.1994 r o prawie autorskim i prawach pokrewnych, wszystkie fotografie umieszczone w tej galerii stanowią moją własność.
Kopiowanie i rozpowszechnianie ich w jakiejkolwiek formie, bez mojej zgody, jest zabronione.
Wszystkie!!!???
Lidia! Longtom! Hej, wszyscy!
Co wy na to?