Lidia K napisał(a):bardzo mi zależało na przetestowaniu dwóch aparatów.
...jak wyszedł test
Jacek S napisał(a):Boża krówka
mervik napisał(a):Lidia K napisał(a):bardzo mi zależało na przetestowaniu dwóch aparatów.
...jak wyszedł test
Jacek S napisał(a):... obiekty ciągle w ruchu, brak światła ...
weldon napisał(a):Jacek S napisał(a):... obiekty ciągle w ruchu, brak światła ...
Akurat na te dwie przypadłości jest metoda.
Na pierwszą, to nie powiem jak (Ciem? kapciem ), a drugą to pudełeczko po danonkach, tani dyfuzor lub taki bardziej "profesjonalny" oraz mała blenda powinny poradzić
Mariusz ci pewnie podpowie, jakby co.
Swoją drogą przypomniało mi się, jak szukał pierwszego dyfuzora i stanowczo odrzucił propozycję biegania z pudełkiem po serku waniliowym nałożonym na aparat po Alpach
Lidia K napisał(a):... najbardziej mnie fuj zawodzi szybkością zapisywania zdjęć. Chyba kupię szybszą kartę.
Czy to coś zmieni???
Jacek S napisał(a):Dzięki Piotr.
kaszubskiexpress napisał(a):Wczoraj słońce, trochę chłodno, ale grzechem byłoby siedzieć w domu, więc idziemy na ciacho do Sopotu.
weldon napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Wczoraj słońce, trochę chłodno, ale grzechem byłoby siedzieć w domu, więc idziemy na ciacho do Sopotu.
Jakiś czas temu w tvn24 zrobiła się cała dyskusja, jak reporter powiedział nagle, stojąc na molu w Sopocie, że:
"teraz pojedziemy na molo do Gdańska"
Rozdzwoniły się telefony podobno, ludzie zaczęli słać sms'y, że "w Gdańsku przecież nie ma molo", zapominając, że Brzeźno to, jak najbardziej Gdańsk
Kiedyś było jeszcze w Jelitkowie, ale zdaje się, że je przed wojną jeszcze Bałtyk zabrał?