lesioek napisał(a):A czy ktoś może wie jaki jest numer zjazdu w Austrii na Spiefeld? Akurat numeru tego zjazdu nie ma na ViaMichelin.
Zjazd 228 (na ViaMichelin musisz wybrać większy "zoom").
hassanbey napisał(a):Wróciłem z Chorwacji 1 sierpnia
W obydwie strony jechałem od strony -> Mureck ->Lenart->Ptuj -> Chorwacja. Przejazd ta drogą Słowenii zajął mi 45 minut ale zaznaczam jechałem i wracałem w środku tygodnia.
Pytania ?
Pozdrawiam
bartosz
osito1963 napisał(a):Ps. Czas przejazdu przez miasto to około 20 minut (od ronda do granicy miasta jadąc w stronę Chorwacji) - niewiele więcej, niż kiedyś jadąc "Chytrą" Cestą.
Dorothea1 napisał(a):Jadąc objazdem Mureck=lenart=Ptuj ,gdzie znajdę całodobową stację benzynową?Gdzieś wczesniej czytałam,że w Podlehnik jest czynna w nocy.Czy ktos może potwierdzić tą informację?
jdubowski napisał(a):Dorothea1 napisał(a):Jadąc objazdem Mureck=lenart=Ptuj ,gdzie znajdę całodobową stację benzynową?Gdzieś wczesniej czytałam,że w Podlehnik jest czynna w nocy.Czy ktos może potwierdzić tą informację?
Nie jest czynna. Ale (za http://www.petrol.si/):
Address: CESTA 2. JULIJA 19 , ŠENTILJ V SLOV. GORICAH
Opening time Non stop
(stacja na terminalu odpraw starego przejścia granicznego, po lewej wjeżdżając do Słowenii)
BS PTUJ (I)
Address: ORMOŠKA CESTA 26B , PTUJ
Tel: 02 78 06 110
Fax: 02 77 11 781
Opening time Non stop
(wyjazd z Ptuja na Ormoż)
OMV ma otwartą jedna ze stacji na Ptujskiej w Mariborze (dla tych co jaką objazdem miejskim przez Maribor albo drogami 709 i 710).
konflo napisał(a):Pewnie to już było wczesniej n-ty razy, ale prosze napisać szczegóły trasy objazdem miejskim przez Maribor , lub 709 710 , tak abym zajechal na stacje OMV.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi