darek1 napisał(a):To nocuj na ul. Turanji pod Karlovacem - full kwater.
darek1 napisał(a):Rozumiem ale gdybyś miał problemy to lepszy rydz niż nic.
alessandro1977 napisał(a):darek1 napisał(a):Rozumiem ale gdybyś miał problemy to lepszy rydz niż nic.
Jasne...dzięki
alessandro1977 napisał(a):za objazdem lub jeszcze na nim zatrzymuję się i tak na nocleg więc mam na co wydać pieniądze...tym razem będzie to Ptuj
walp napisał(a):......
darek1 napisał(a):Co tam podają w hotelu. Uparłeś się na ten nocleg.
Niedzwiad napisał(a):Ja też bym normalnie pojechał objazdem. Tu 15 euro , tam 15 euro itd... i uzbiera się 200 euro a to już większa kasa. Którą można przeznaczyć na coś fajniejszego np. parasaling
Niestety żona u nas mówi jedziemy autostradą ja bule Ty kierujesz i nie dyskutujesz niedzwiadul więc nie dyskutuje hehhehehhe... może kiedys mi się uda pojechać tym objazdem
ynka napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Ja też bym normalnie pojechał objazdem. Tu 15 euro , tam 15 euro itd... i uzbiera się 200 euro a to już większa kasa. Którą można przeznaczyć na coś fajniejszego np. parasaling
Niestety żona u nas mówi jedziemy autostradą ja bule Ty kierujesz i nie dyskutujesz niedzwiadul więc nie dyskutuje hehhehehhe... może kiedys mi się uda pojechać tym objazdem
Ja bym nic nie mówiła żonie i jechałabym objazdem, a jak by się odezwała, to była by odpowiedź, że autostradę zaorali w tym roku i tyle... na szczęście nie mam żony i nie muszę się tłumaczyć
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi