Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

WINIETY w Słowenii

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.07.2013 10:38

To nocuj na ul. Turanji pod Karlovacem - full kwater.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2013 10:42

darek1 napisał(a):To nocuj na ul. Turanji pod Karlovacem - full kwater.

Ale wolę jednak hotelik z solidnym śniadankiem :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.07.2013 10:46

Rozumiem ale gdybyś miał problemy to lepszy rydz niż nic.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2013 10:48

darek1 napisał(a):Rozumiem ale gdybyś miał problemy to lepszy rydz niż nic.

Jasne...dzięki :wink:
TurboDymoMan
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) TurboDymoMan » 12.07.2013 10:53

alessandro1977 napisał(a):
darek1 napisał(a):Rozumiem ale gdybyś miał problemy to lepszy rydz niż nic.

Jasne...dzięki :wink:

Cholera, prorok jaki czy co? Jeszcze mnie nie zna, a już nie lubi...:(

"Nie toleruję "znafców", którzy znają się na wszystkim..."
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 12.07.2013 10:53

alessandro1977 napisał(a):za objazdem lub jeszcze na nim zatrzymuję się i tak na nocleg więc mam na co wydać pieniądze...tym razem będzie to Ptuj

Alex, to możesz zwiedzić to - jak podają niektóre źródła - najstarsze miasto w Słowenii. Część miasta wyłączona jest z ruchu ulicznego. Warto przejść się główną uliczką Presernova Cesta, która dochodzi do Slovenski Trg, przy którym znajduje się barokowy Stary Ratusz. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2013 10:57

walp napisał(a):......

Właśnie taki mam zamiar bo do tej pory jakoś nie było okazji by zwiedzić to miasto...tym razem raczej nie odpuszczę dlatego mam zamiar zatrzymać się w H. Roskar :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.07.2013 11:16

Co tam podają w hotelu. Uparłeś się na ten nocleg.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2013 14:04

darek1 napisał(a):Co tam podają w hotelu. Uparłeś się na ten nocleg.

Nie uparłem się ale przenocować trzeba :)
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 12.07.2013 15:06

Ja też bym normalnie pojechał objazdem. Tu 15 euro , tam 15 euro itd... i uzbiera się 200 euro a to już większa kasa. Którą można przeznaczyć na coś fajniejszego np. parasaling :mrgreen: :mrgreen:

Niestety żona u nas mówi jedziemy autostradą ja bule Ty kierujesz i nie dyskutujesz niedzwiadul więc nie dyskutuje hehhehehhe... może kiedys mi się uda pojechać tym objazdem :mrgreen:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.07.2013 15:08

Trzyma kolegę żona za mor....dę. :D :D :D
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 12.07.2013 15:09

darek1 napisał(a):Trzyma kolegę żona za mor....dę. :D :D :D

Za mordę to nie bo ja to pyskaty jestem. Za coś innego 3ma :D kary daje i czasami tydzień , dwa koń chodzi głodny
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 12.07.2013 15:11

Niedzwiad napisał(a):Ja też bym normalnie pojechał objazdem. Tu 15 euro , tam 15 euro itd... i uzbiera się 200 euro a to już większa kasa. Którą można przeznaczyć na coś fajniejszego np. parasaling :mrgreen: :mrgreen:

Niestety żona u nas mówi jedziemy autostradą ja bule Ty kierujesz i nie dyskutujesz niedzwiadul więc nie dyskutuje hehhehehhe... może kiedys mi się uda pojechać tym objazdem :mrgreen:

Ja bym nic nie mówiła żonie i jechałabym objazdem, a jak by się odezwała, to była by odpowiedź, że autostradę zaorali w tym roku i tyle... na szczęście nie mam żony i nie muszę się tłumaczyć :mrgreen:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.07.2013 15:13

Niedzwiad napisał(a):
darek1 napisał(a):Trzyma kolegę żona za mor....dę. :D :D :D

Za mordę to nie bo ja to pyskaty jestem. Za coś innego 3ma :D kary daje i czasami tydzień , dwa koń chodzi głodny

Głodnemu chleb na myśli :D :D :D
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 12.07.2013 15:14

ynka napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Ja też bym normalnie pojechał objazdem. Tu 15 euro , tam 15 euro itd... i uzbiera się 200 euro a to już większa kasa. Którą można przeznaczyć na coś fajniejszego np. parasaling :mrgreen: :mrgreen:

Ja bym nic nie mówiła żonie i jechałabym objazdem, a jak by się odezwała, to była by odpowiedź, że autostradę zaorali w tym roku i tyle... na szczęście nie mam żony i nie muszę się tłumaczyć :mrgreen:

Nie no ok nic nie powiem ale winietę i tak zakupi. Tak że po co kupować winietkę i tak jechać objazdem hehehhe :boss:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

WINIETY w Słowenii - strona 156
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone