darek1 napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Casian napisał(a):Ile teraz kosztują winiety na najkrótszy okres w Słowenii ?
15euro/7days
Eeeeeeeeeeeeeee, to tanio. Naprawdę dziwię się ludziom, że omijają piękną i wykonaną w doskonałym standarcie autostradę w Słowenii. Doprawdy jest to dla mnie nie zrozumiałe.
TurboDymoMan napisał(a):Nie "żydzić" drodzy Państwo! Dlaczego Polak musi zawsze cwaniaczyć, kombinować, zamiast jak wyluzowany biały człowiek po prostu pojechać na wakacje, z uśmiechem i nie szyczpać się o marne 15-30 jurków...
TurboDymoMan napisał(a):Nie "żydzić" drodzy Państwo! Dlaczego Polak musi zawsze cwaniaczyć, kombinować, zamiast jak wyluzowany biały człowiek po prostu pojechać na wakacje, z uśmiechem i nie szyczpać się o marne 15-30 jurków...
ynka napisał(a):TurboDymoMan napisał(a):Nie "żydzić" drodzy Państwo! Dlaczego Polak musi zawsze cwaniaczyć, kombinować, zamiast jak wyluzowany biały człowiek po prostu pojechać na wakacje, z uśmiechem i nie szyczpać się o marne 15-30 jurków...
A jechałeś kiedyś tym objazdem?
Bocian napisał(a):TurboDymoMan napisał(a):Nie "żydzić" drodzy Państwo! Dlaczego Polak musi zawsze cwaniaczyć, kombinować, zamiast jak wyluzowany biały człowiek po prostu pojechać na wakacje, z uśmiechem i nie szyczpać się o marne 15-30 jurków...
Sądzisz, ze tym na objeździe znika uśmiech z twarzy?
TurboDymoMan napisał(a):.....
ynka napisał(a):Bocian napisał(a):TurboDymoMan napisał(a):Nie "żydzić" drodzy Państwo! Dlaczego Polak musi zawsze cwaniaczyć, kombinować, zamiast jak wyluzowany biały człowiek po prostu pojechać na wakacje, z uśmiechem i nie szyczpać się o marne 15-30 jurków...
Sądzisz, ze tym na objeździe znika uśmiech z twarzy?
No chyba tak sądzi
alessandro1977 napisał(a):TurboDymoMan napisał(a):.....
To już było wałkowane...chcesz wydawać to wydawaj a ja wolę to wydać na obiad na objeździe...jakoś w kwestii urlopu nigdy nie żydzę ale za 60 km tyle ojrosów bulił nie będę
piosz napisał(a):ynka napisał(a):Bocian napisał(a):Sądzisz, ze tym na objeździe znika uśmiech z twarzy?
No chyba tak sądzi
Mnie to się pojawił uśmiech na twarzy gdy jadąc objazdem zobaczyłem korek na autostradzie. Oczywiście nie był to uśmiech złośliwy tylko taki bo nie musiałem stać w korku.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi