Tobiasz napisał(a):Może ktoś rzucić okiem czy dobrze rozplanowałem trasę i sam objazd słoweńskiej autobany?
trasa
Rzuciłem, objazd słoweńskiej autostrady OK, reszta wiadomo.
Tobiasz napisał(a):Może ktoś rzucić okiem czy dobrze rozplanowałem trasę i sam objazd słoweńskiej autobany?
trasa
Tobiasz napisał(a):Jeszcze tak sobie kombinuję, żeby naprostować trochę tę trasę i nie jechać przez Graz, tylko odbić wcześniej na Ilz i stamtąd na Mureck - Lenart i w dół aż do Zagrzebia.
Tak by to wyglądało.
Tobiasz napisał(a):Jeszcze tak sobie kombinuję, żeby naprostować trochę tę trasę i nie jechać przez Graz, tylko odbić wcześniej na Ilz i stamtąd na Mureck - Lenart i w dół aż do Zagrzebia.
zbig99 napisał(a):Tobiasz napisał(a):Jeszcze tak sobie kombinuję, żeby naprostować trochę tę trasę i nie jechać przez Graz, tylko odbić wcześniej na Ilz i stamtąd na Mureck - Lenart i w dół aż do Zagrzebia.
Tak by to wyglądało.
Jak masz dużo czasu na zwiedzanie widoków w górach to może to jest i dobry pomysł...
Tobiasz napisał(a):zbig99 napisał(a):Tobiasz napisał(a):Jeszcze tak sobie kombinuję, żeby naprostować trochę tę trasę i nie jechać przez Graz, tylko odbić wcześniej na Ilz i stamtąd na Mureck - Lenart i w dół aż do Zagrzebia.
Tak by to wyglądało.
Jak masz dużo czasu na zwiedzanie widoków w górach to może to jest i dobry pomysł...
Nie nie, żadnego zwiedzania, prosto do celu, ma być szybko i skutecznie (i bez mandatów ). W takim razie porzucam ten pomysł, dzięki.
doris_ka napisał(a):Witam,
Potem jak po przyjeździe na miejsce, w internecie na mapie w googlach sprawdziłam, że obok tej zablokowanej drogi było kilka innych dróg prowadzących na drogę nr 9 - to nieźle się uśmialiśmy z naszej wyprawy przez Ptujską Górę.
pasik napisał(a):Ponoć da się nią pojechać:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=451101&page=155
2 lipca sprawdzę czy jest przejezdna to przkażę info na forum.
Pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi