consett0805 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):consett0805 napisał(a):I po co to wszystko?
Jak ktoś nowy szuka odpowiedzi zaznaczam bieżącej odpowiedzi, to załamuje ręce bo ile można czytać mieszanych wypowiedzi O "grzeczności"wypowiedzi nie wspomnę. Biedak założy nowy temat to moderator albo wyrzuca to do kosza
Mam pytanie, czy kolega czytał regulamin
Wnioskuję po tej wypowiedzi,że nie więc proszę przeczytać
Z całym szacunkiem dla Pana i Pana wiedzy oto kilka punktów z regulaminu
Zanim wyślesz zapytanie sprawdź, czy ktoś już nie pytał o to samo - być może odpowiedź jest znana. Forum nie jest hot-line, gdzie otrzymasz odpowiedź na pytanie zadane 100 razy w tym samym tygodniu. Sporo odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania znajdziesz w dziale FAQ
Ps. I jak to się ma skoro wyraźnie administrator kieruje do FAQ a jednocześnie trzymacie już zdeptany watek dalej na forum pozwalając na te dyskusje taka jak ta w tej chwili?
Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują. Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru. Nie każdy też jest takim mistrzem klawiatury jak Ty.
Ps. Pozwalając na toczące się przepychanki nie unikniecie nigdy wzburzonych wypowiedzi.
Nie upominaj innych, od tego są moderatorzy. Zamiast pisać było, użyj funkcji szukaj podsuń link do odpowiedzi.
Ps. To mnie wkurza najbardziej podsuwać link ok zgodzę się ale sorry na pewno nie ten który zajął już 115 str z czego 80% to śmieci. Ktoś zainteresowany naprawdę tematem zrezygnuje po 10min czytając mądrości.
Administratorzy i moderatorzy podejmą starania mające na celu usuwanie wszelkich uznawanych za obraźliwe materiałów jak najszybciej, jednakże nie jest możliwe natychmiastowe przeczytanie każdej wiadomości. Zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie administratorów, moderatorów czy webmasterów (poza wiadomościami pisanymi przez nich). Odpowiedzialność za treść postów spoczywa na ich autorach.Decyzje moderatorów są podejmowane na podstawie ich subiektywnej oceny ...
Ps. Już i Pan i Pana koledzy moderatorzy też dali się wciągnąć w przepychanki no ale najprościej jest zapodać linka FAQ a co temat się wlecze to wlecze.
Ehhhhhhh życie no cóż też się dałem wciągnąć bez komentarza...
żebyś ty kobiecie tyle mówił, co pisać potrafisz, to byś dziennie miał sex w innej postaci