Walk3r napisał(a):Mój temat ma na celu ukazanie opłacalności kupowania winiet w krajach tranzytowych na drodze do Chorwacji. Kupować winiety, czy płacić na bramkach? Co się bardziej opłaca?
Walk3r napisał(a): Kupować winiety
Walk3r napisał(a):czy płacić na bramkach?
Walk3r napisał(a):Mój temat ma na celu ukazanie opłacalności kupowania winiet w krajach tranzytowych na drodze do Chorwacji. Kupować winiety, czy płacić na bramkach? Co się bardziej opłaca?
maniust napisał(a):consett0805 napisał(a):Głupi temat to kasacji.
Zaleciało prowokacją?
Amen.
gonzo napisał(a):Dla mnie takie tematy są dziwne pytania gdzie zjeść gdzie zatankować i tym podobne ja byłem w Cro 6 razy i nigdy nie miałem takich problemów jak była potrzeba zatankować paliwo to stawałem i tankowałem jak byłem głodny to stawałem i kupowałem coś do jedzenia i tp.
romuald22 napisał(a):gonzo napisał(a):Dla mnie takie tematy są dziwne pytania gdzie zjeść gdzie zatankować i tym podobne ja byłem w Cro 6 razy i nigdy nie miałem takich problemów jak była potrzeba zatankować paliwo to stawałem i tankowałem jak byłem głodny to stawałem i kupowałem coś do jedzenia i tp.
No ale co z winietami ???
anakin napisał(a):romuald22 napisał(a):gonzo napisał(a):Dla mnie takie tematy są dziwne pytania gdzie zjeść gdzie zatankować i tym podobne ja byłem w Cro 6 razy i nigdy nie miałem takich problemów jak była potrzeba zatankować paliwo to stawałem i tankowałem jak byłem głodny to stawałem i kupowałem coś do jedzenia i tp.
No ale co z winietami ???
No i z bramkami...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi