https://www.tolltickets.com/country/cze ... l-PL&mnu=canka581 napisał(a):Renault Traffic w Czechach jaka winieta ?
robsonr.wroc napisał(a):Witam
Dzisiaj próbowałem kupić winietki i okazało się , że nie ma aktualnie winietek 7 dniowych Słoweńskich . Czy ktoś ma informacje kiedy będą dostępne ? .
robsonr.wroc napisał(a):Witam
Dzisiaj próbowałem kupić winietki i okazało się , że nie ma aktualnie winietek 7 dniowych Słoweńskich . Czy ktoś ma informacje kiedy będą dostępne ? .
slimok napisał(a):robsonr.wroc napisał(a):Witam
Dołączam się do pytania
Ktoś się orientuje dlaczego na tolltickets nie ma możliwości kupna winiety 7mio dniowej na Słowenię? Skończyły im się czy całkowicie wycofali ze sprzedaży? Pytam, bo może ktoś już się tym zainteresował i dowiadywał :>
Gonzales napisał(a):slimok napisał(a):robsonr.wroc napisał(a):Witam
Dołączam się do pytania
Ktoś się orientuje dlaczego na tolltickets nie ma możliwości kupna winiety 7mio dniowej na Słowenię? Skończyły im się czy całkowicie wycofali ze sprzedaży? Pytam, bo może ktoś już się tym zainteresował i dowiadywał :>
Najprawdopodobniej po prostu im zabrakło. Jak potrzebne na już to pozostaje kupić miesięczną albo jechać objazdem.
Pozdrowienia.
robsonr.wroc napisał(a):Gonzales napisał(a):slimok napisał(a):robsonr.wroc napisał(a):Witam
Dołączam się do pytania
Najprawdopodobniej po prostu im zabrakło. Jak potrzebne na już to pozostaje kupić miesięczną albo jechać objazdem.
Pozdrowienia.
Dzisiaj dostałem meila od tolltickets . Napisali , że winietki 7 dniowe na Słowenię będą dostępne najprawdopodobniej od 27.06.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi