Pazurek napisał(a):Nic nie naklejasz kupiłeś i jedziesz.
Dziękuję bardzo,krótko i konkretnie.
magda_p_dg napisał(a):Trajgul napisał(a):Żeby zakończyć wątek z mojej strony, dodam tylko, że spróbowałem zapłacić kolejną kartą debetową PKO BP i znów niepowodzenie. Reasumując płaciłem trzema kartami debetowymi, dwiema z PKO BP i jedną z Eurobanku. Czwartej karty od rodziny nie będę już używał
U mnie też nie dało rady. Nie mam pojęcia w czym tkwi problem ze jedni mogą a inni nie
Zapłać SOFTORT.... - przekieruje cie na stronę twojego banku i pobierze odpowiednią kwotę. Koszt 5 zł.
hubsondj napisał(a):Witam,
Ile średnio idą winiety zakupione na tooltickets? Wczoraj dostałem potwierdzenie, że zostały wysłane. Wyjazd 24.06. Czy muszę się obawiać, że nie dotrą na czas?
Ile średnio idą winiety zakupione na tooltickets? Wczoraj dostałem potwierdzenie, że zostały wysłane. Wyjazd 24.06. Czy muszę się obawiać, że nie dotrą na czas?
rodki napisał(a):Panie i Panowie mam zamiar zakupić winietki na portalach eznamka.sk i hungary-vignette.eu/ . Czy ktoś z Was zamawiał i ewentualnie jak długo czekał? Z tego co zdążyłem doczytać, to przychodzi potwierdzenie na maila i to wszystko?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi