sebak napisał(a):Tak 2 auta, wyjazd 28 kwietnia, powrót 8 maja tyle że już nie przez Czechy tylko Niemcy.
Wyjazd do Włoch na majówkę. Na szczęście Niemcy jeszcze bez winet...
ale z tego wynika, że austriacką masz do 7.05....
sebak napisał(a):Tak 2 auta, wyjazd 28 kwietnia, powrót 8 maja tyle że już nie przez Czechy tylko Niemcy.
Wyjazd do Włoch na majówkę. Na szczęście Niemcy jeszcze bez winet...
Aras napisał(a):Witam i polecam tę stronkę z winietami. Na trzy auta zakupione potrzebne winiety i wyszło taniej około 50 zł na auto niż na polskich stronach
oldGIZMO napisał(a):Aras napisał(a):Witam i polecam tę stronkę z winietami. Na trzy auta zakupione potrzebne winiety i wyszło taniej około 50 zł na auto niż na polskich stronach
Dyć toć / Toć dyć tylko trzeba nieco wcześniej zamówić by unikać palpitacji serca
A gdzież tam sprawnie ... jeszcze na pocztę musiałeś po nią specjalnie jechaćNefer napisał(a):Ja kupiłem czeską winietkę na majówkę przez portal tolltickets. Zamówiłem 7 kwietnia, a już 12 było awizo w skrzynce . Sprawnie i bezproblemowo się to odbyło.
gusia-s napisał(a):A gdzież tam sprawnie ... jeszcze na pocztę musiałeś po nią specjalnie jechaćNefer napisał(a):Ja kupiłem czeską winietkę na majówkę przez portal tolltickets. Zamówiłem 7 kwietnia, a już 12 było awizo w skrzynce . Sprawnie i bezproblemowo się to odbyło.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi