cieglo napisał(a):Mam mały mętlik w głowie gdyż niektórzy (większość) tutaj piszą o wysyłce winiet drogą pocztową (fizycznie) a inni (mniejszość) drogą elektroniczną, w postaci pdf na maila. Sam chciałem kupić winietę na Węgry, za pomocą tolltickets. Nie ukrywam, że liczyłem, że pdf to obecnie standard ale teraz pewny nie jestem Jak to jest w końcu?
cieglo napisał(a):Mam mały mętlik w głowie gdyż niektórzy (większość) tutaj piszą o wysyłce winiet drogą pocztową (fizycznie) a inni (mniejszość) drogą elektroniczną, w postaci pdf na maila. Sam chciałem kupić winietę na Węgry, za pomocą tolltickets. Nie ukrywam, że liczyłem, że pdf to obecnie standard ale teraz pewny nie jestem Jak to jest w końcu?
daruniaanka napisał(a):cieglo napisał(a):Mam mały mętlik w głowie gdyż niektórzy (większość) tutaj piszą o wysyłce winiet drogą pocztową (fizycznie) a inni (mniejszość) drogą elektroniczną, w postaci pdf na maila. Sam chciałem kupić winietę na Węgry, za pomocą tolltickets. Nie ukrywam, że liczyłem, że pdf to obecnie standard ale teraz pewny nie jestem Jak to jest w końcu?
Witam,
W 11.08.2016r. jadę do Chorwacji i chcę kupić winiety na Słowację i Węgry. Czy w obu przypadkach przy zakupie winiet na hungary vignette i stronie enzamka - wystarczy potwierdzenie w formie pdf?
krgsone napisał(a):Witam, czy jest możliwość zakupu e-winety na Czechy oraz Austrię? Słowacja ma super rozwiązany system sprzedaży e-winet ale na Czechy i Austrię niestety nie mogę nic znaleźć...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi