Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Winiety online w cenie... winiet :) -Portal tolltickets.com

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adanek
Autostopowicz
Re: Winiety online w cenie... winiet :) -Portal tolltickets.

Nieprzeczytany postnapisał(a) adanek » 06.07.2016 23:56

Ja swoje winiety zamówiłem z datą wysyłki na 05.07, tyle że na karcie zapomniałem zmienić limit na transakcje internetowe i 06.07 dostałem smsa, że transakcja została odrzucona, a na PayPal w transakcji oczekującej pojawił się status, że odrzucono obciążenie karty kredytowej. Na stronie tolltickets mam przy zamówieniu ikonę, że zamówienie zostało już do mnie wysłane i nie mam widocznego przycisku anuluj. Czy ktoś miał podobną sytuację, albo wie jak najszybciej to rozwiązać? Czy ewentualnie będzie ponowna próba pobrania pieniędzy przez PayPal?
rodzynpatryk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodzynpatryk » 07.07.2016 07:53

adanek napisał(a):Ja swoje winiety zamówiłem z datą wysyłki na 05.07, tyle że na karcie zapomniałem zmienić limit na transakcje internetowe i 06.07 dostałem smsa, że transakcja została odrzucona, a na PayPal w transakcji oczekującej pojawił się status, że odrzucono obciążenie karty kredytowej. Na stronie tolltickets mam przy zamówieniu ikonę, że zamówienie zostało już do mnie wysłane i nie mam widocznego przycisku anuluj. Czy ktoś miał podobną sytuację, albo wie jak najszybciej to rozwiązać? Czy ewentualnie będzie ponowna próba pobrania pieniędzy przez PayPal?

Ja takiej sytuacji nie miałem, ale w maju chciałem kupic winiety dla siebie na sierpień i dla siostry na czerwiec - jedna wysyłka. Opłaciłem wszystko, w PayPal potwierdzenie złożenia przelewu i... po kilku dniach z tollticket mail, że transakcja nie powiodła się. Kilkukrotnie pisali maila, że czy chce inną formę opłacenia, ale ta czerwcowa już niepotrzebna.
Teraz znowu czekam na wyjście pieniędzy z konta i nic, nie wiem dlaczego tak mi się dzieje przy płatności kartą :/
darekvideo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekvideo » 07.07.2016 16:32

Zamówienie na winietki 2 x A i 1 x CZ zrobione 1 lipca w południe z datą wysyłki na 4 lipca i dzisiaj w południe listonosz przyniósł przesyłkę 8O . Nieraz poczta zaskakuje.
maciejdm1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciejdm1 » 08.07.2016 22:34

Czy mogę zwrócić winiety ? Dostałem maila , że już wysłali , ale jeszcze nie doszły . Z przyczyn losowych nie mogę wyjechać na wczasy :cry:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.07.2016 22:35

maciejdm1 napisał(a):Czy mogę zwrócić winiety ? Dostałem maila , że już wysłali , ale jeszcze nie doszły . Z przyczyn losowych nie mogę wyjechać na wczasy :cry:

Zapytaj tych co wysłali ....
paw_el
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paw_el » 09.07.2016 11:21

maciejdm1 napisał(a):Czy mogę zwrócić winiety ? Dostałem maila , że już wysłali , ale jeszcze nie doszły . Z przyczyn losowych nie mogę wyjechać na wczasy :cry:

Nie możesz, niestety.
paw_el
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paw_el » 09.07.2016 11:22

Winiety zamówione w poniedziałek, doszły w piątek. Wszystko w jak najlepszym porządku.
renik74
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) renik74 » 09.07.2016 19:02

Dostałam w ciągu 4 dni od daty wysyłki :)
rodzynpatryk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodzynpatryk » 09.07.2016 21:22

Ja obecnie czekam aż przesyłka dojdzie pod mój adres. Kilka postów wyżej pisałem, że nie mogę opłacić poprzez PayPal. Nie wiem dlaczego, ale w tym roku moja karta w ten sposób robi mi problemy. Napisałem do tolltickets o anulowanie transakcji i ponownie kupiłem opłacając poprzez SoFort czy jakoś tak :)
Jeśli ktoś z Was miałby podobny problem z PayPal, proponuje opłacenie inną metodą, u mnie się udało więc czekam na winiety :D
paw_el
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paw_el » 10.07.2016 07:07

rodzynpatryk napisał(a):Ja obecnie czekam aż przesyłka dojdzie pod mój adres. Kilka postów wyżej pisałem, że nie mogę opłacić poprzez PayPal. Nie wiem dlaczego, ale w tym roku moja karta w ten sposób robi mi problemy. Napisałem do tolltickets o anulowanie transakcji i ponownie kupiłem opłacając poprzez SoFort czy jakoś tak :)
Jeśli ktoś z Was miałby podobny problem z PayPal, proponuje opłacenie inną metodą, u mnie się udało więc czekam na winiety :D

To nie jest problem z PayPal. Masz pewnie ustawione na karcie jakiś limity transakcji. PayPal jest tylko pośrednikiem i nie ma nic tu do rzeczy.
kodens79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kodens79 » 10.07.2016 07:28

Zawsze możesz dać ogłoszenie na olx lub po znajomych może się ktoś trafi komu będą potrzebne w tym terminie.
rodzynpatryk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodzynpatryk » 10.07.2016 08:24

paw_el napisał(a):
rodzynpatryk napisał(a):Ja obecnie czekam aż przesyłka dojdzie pod mój adres. Kilka postów wyżej pisałem, że nie mogę opłacić poprzez PayPal. Nie wiem dlaczego, ale w tym roku moja karta w ten sposób robi mi problemy. Napisałem do tolltickets o anulowanie transakcji i ponownie kupiłem opłacając poprzez SoFort czy jakoś tak :)

To nie jest problem z PayPal. Masz pewnie ustawione na karcie jakiś limity transakcji. PayPal jest tylko pośrednikiem i nie ma nic tu do rzeczy.

Ciężko mi się zgodzić z tym, że mam jakieś limity na karcie. W ubiegłym roku płaciłem za identyczny zestaw winiet i płatność poszła. Od tego czasu nie zmieniałem karty ani żadnych ustawień konta/karty. Wiem, że PP jest tylko pośrednikiem, ale coś nie pasowało tej płatności.
Napisałem to tylko, aby pomóc komuś, kto może być w podobnej sytuacji do mojej :)
słoma79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 11.07.2016 21:21

Zamówione 6 lipca dzisiaj dotarły do Poznania :D
keicam015
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) keicam015 » 12.07.2016 15:18

Witam
ja mam zapytanie przyszły mi winety na Czechy i Austrie, wyjezdzam na Chorwacje 16 lipca a winety mi przyszly na 16 sierpnia wymienie je gdzies? bo na odeslanie juz za poznno
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.07.2016 15:25

keicam015 napisał(a):Witam
ja mam zapytanie przyszły mi winety na Czechy i Austrie, wyjezdzam na Chorwacje 16 lipca a winety mi przyszly na 16 sierpnia wymienie je gdzies? bo na odeslanie juz za poznno

Witam.
Widocznie coś namieszałeś w zamówieniu - co teraz .... nie wiem :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Winiety online w cenie... winiet :) -Portal tolltickets.com - strona 3...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone