adanek napisał(a):Ja swoje winiety zamówiłem z datą wysyłki na 05.07, tyle że na karcie zapomniałem zmienić limit na transakcje internetowe i 06.07 dostałem smsa, że transakcja została odrzucona, a na PayPal w transakcji oczekującej pojawił się status, że odrzucono obciążenie karty kredytowej. Na stronie tolltickets mam przy zamówieniu ikonę, że zamówienie zostało już do mnie wysłane i nie mam widocznego przycisku anuluj. Czy ktoś miał podobną sytuację, albo wie jak najszybciej to rozwiązać? Czy ewentualnie będzie ponowna próba pobrania pieniędzy przez PayPal?
maciejdm1 napisał(a):Czy mogę zwrócić winiety ? Dostałem maila , że już wysłali , ale jeszcze nie doszły . Z przyczyn losowych nie mogę wyjechać na wczasy
rodzynpatryk napisał(a):Ja obecnie czekam aż przesyłka dojdzie pod mój adres. Kilka postów wyżej pisałem, że nie mogę opłacić poprzez PayPal. Nie wiem dlaczego, ale w tym roku moja karta w ten sposób robi mi problemy. Napisałem do tolltickets o anulowanie transakcji i ponownie kupiłem opłacając poprzez SoFort czy jakoś tak
Jeśli ktoś z Was miałby podobny problem z PayPal, proponuje opłacenie inną metodą, u mnie się udało więc czekam na winiety
maciejdm1 napisał(a):Czy mogę zwrócić winiety ? Dostałem maila , że już wysłali , ale jeszcze nie doszły . Z przyczyn losowych nie mogę wyjechać na wczasy
paw_el napisał(a):rodzynpatryk napisał(a):Ja obecnie czekam aż przesyłka dojdzie pod mój adres. Kilka postów wyżej pisałem, że nie mogę opłacić poprzez PayPal. Nie wiem dlaczego, ale w tym roku moja karta w ten sposób robi mi problemy. Napisałem do tolltickets o anulowanie transakcji i ponownie kupiłem opłacając poprzez SoFort czy jakoś tak
Jeśli ktoś z Was miałby podobny problem z PayPal, proponuje opłacenie inną metodą, u mnie się udało więc czekam na winiety
To nie jest problem z PayPal. Masz pewnie ustawione na karcie jakiś limity transakcji. PayPal jest tylko pośrednikiem i nie ma nic tu do rzeczy.
keicam015 napisał(a):Witam
ja mam zapytanie przyszły mi winety na Czechy i Austrie, wyjezdzam na Chorwacje 16 lipca a winety mi przyszly na 16 sierpnia wymienie je gdzies? bo na odeslanie juz za poznno
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi