Crocodyl napisał(a):Panowie ciiicho !!!! Bo w ramach dobrej zmiany będzie konieczność kupowania tylko w PZMTravel
kanapkasmalec napisał(a):Czy może mi ktoś powiedzieć ile dni czekal na przesyłkę od wybranej daty dostawy na portalu ?
Wybrałem 26 czerwiec a wyjeżdżam 30 czerwca wieczorem i się obawiam, że mogę nie otrzymać winiet na czas.
kanapkasmalec napisał(a):Czy może mi ktoś powiedzieć ile dni czekal na przesyłkę od wybranej daty dostawy na portalu ?
Wybrałem 26 czerwiec a wyjeżdżam 30 czerwca wieczorem i się obawiam, że mogę nie otrzymać winiet na czas.
shrek napisał(a):Meegg napisał(a):Witam,
wiem ze za późno sie za to zabrałam, proszę powiedzcie mi czy zdążę jeszcze kupic przez internet winiety Słowacja i Węgry mnie interesują. bo wyjazd juz 15nastego
Tak jak kolega napisał, zdążysz.
Winiety Słowacka i Węgierska są elektroniczne i nie trzeba czekać na żadną przesyłkę. Płacisz przez Internet i gotowe, dostajesz powiadomienie mailem.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi