Kupiłem wczoraj na Austrię i Słowenię.
Zobaczymy na kiedy poczta dostarczy
Mega wygodne - szkoda ze brakuje Czech...
darek1 napisał(a):Eeetam, ja jeżdże bez winiet i jakoś na siłę ich nie szukam. Nikt tego nie sprawdza. Chyba, że jest wypadek. Dla pewności stare mam naklejone i z daleka nie widać, że to z 2011. Polak to potrafi, prawda
taurus napisał(a):Alek70 napisał(a):Ja zamówiłem w środę tydzień temu na Węgry na stronie pisze że transakcja zrealizowana ale winiety nie doszły... wyjazd dzisiaj
A było poczytać FAQ o winietkach.
Nie stresował byś się.
Węgry jako jedyne mają winietę w postaci elektronicznej i jako dowód zakupu wozi się wydruk potwierdzenia transakcji.
Pozdrawiam
Grzechoo napisał(a):witajcie
Mam problem. Chcialbym zamowiec winietke na austrie i po wpisaniu danych wyskakuje mi komunikat:
"Transakcja została odrzucona przez instytucję finansową. Proszę sprawdzić wprowadzone dane"
Bahama napisał(a):Grzechoo napisał(a):witajcie
Mam problem. Chcialbym zamowiec winietke na austrie i po wpisaniu danych wyskakuje mi komunikat:
"Transakcja została odrzucona przez instytucję finansową. Proszę sprawdzić wprowadzone dane"
Faktycznie, pewnie masz Visę PKOBP, ta karta bankomatowa nie umożliwia płatności online. Po co szaleć, kupisz sobie tę Austrię na granicy, tam już zapłacisz tą kartą.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi