shrek napisał(a):Właśnie chodzi mi o kupowanie winiet online, bez odpowiedniej karty nie zapłacisz
slr napisał(a):W tej chwili kazdy normalny bank wydaje karty debetowe z mozliwoscia placenia w internecie lub jak ktos ma karte kredytowa takze nie ma problemu. Winietek w necie i tak sie nie powinno kupowac na ostatnia chwile zatem to czzy dana karta mozna placic w necie czy nie i tak wyjdzie przy placeniu za zamowienie.
Jezeli macie karte debetowa do konta z wypuklymi napisami to wiadomo od razu ze mozna nia placic w internecie jak kredytowa. Jezeli napisy sa plaskie to w wiekszosci przypadkow takze idzie nia placic normalnie przez internet. Czasem w banku moze byc blokada platnosci internetowych ale wystarczy to aktywowac i takze jest wszystko jak nalezy juz
kanapkasmalec napisał(a):Posłuchajcie, nie trzeba żadnych danych karty kredytowej ani konta na Paypalu.
Po prostu wybierzcie sofort banking i zapłacić można z własnego konta walutowego. Ja tak właśnie zrobiłem
kryniu1 napisał(a):kanapkasmalec napisał(a):Posłuchajcie, nie trzeba żadnych danych karty kredytowej ani konta na Paypalu.
Po prostu wybierzcie sofort banking i zapłacić można z własnego konta walutowego. Ja tak właśnie zrobiłem
Konto walutowe czy zwykłe?
slr napisał(a):Tylko macie swiadomosc ze majac PayPala PL owszem konto walutowe mozecie dodac tylko ze platnosc i tak bedzie przewalutowana z waszego konta walutowego na PLN w PayPal i od nich dopiero znowu na EURo dla tooltickets.... Polskie konto PayPal obsluguje jako walute TYLKO PLN. ....