AdamKce napisał(a):Też mam Visa i nie chciało przejść...Założyłem konto na paypal i powiązałem z kartą. Ktoś się orientuje jak długo trwa operacja przelania pieniędzy itd ?? Pieniedzy na konto paypal nie przelewalem jesli je powiazalem z karta pisalo ze sami pobiora z karty
Dokładnie tak, jak masz powiązaną i potwierdzoną kartę to nie musisz nic przelewać na konto PP, tylko podczas płatności wskazujesz kartę.
Jedna uwaga, nie wiem w jakiem walucie masz rozliczaną kartę, ale sugeruję zgłosić do PP, żeby ustawili dla niej konkretną walutę rozliczeniową zgodną z tą w jakiej rozlicza się Twoja karta. Ja mam np. kartę virtualną mBanku rozliczaną w EUR i pamięta że jak kiedyś robiłem pierwsze zakupy przez PP i nie miałem zgłoszonej waluty rozliczeniowej karty to policzyli mi po jakimś wyższym kursie. Zgłosiłem to i wtedy się dowiedziałem o tym że mogę zlecić do nich dana karta rozliczała się zawsze w walucie np EUR i zwrócili mi różnicę, w tym co sobie tam doliczyli. Także PayPal to porządna firma