Re: Winiety online w cenie... winiet :) -Portal tolltickets.
napisał(a) kulas » 18.09.2019 10:46
Ja w tym roku zamawialem drugi raz na toll tickets. W zeszłym roku bez problemów, winiety w skrzynce pocztowej zgodnie z terminem podanym w czasie zamawiania.
W tym roku niestety już tak kolorowo nie było. Wyjazd 4.08, winiety zamówione 12.07.2019, ze względu na Słoweńską winietę i termin powrotu mogli wysłać dopiero 19.07.2019. Dostawa powinna być maksymalnie po wszystkich maksymalnych terminach do 30-07-2019. W efekcie winiety przyszły 5.08 rano, kiedy byłem już w Chorwacji. Jeszcze upominałem się mailowo około 30-07, ale niestety nie dali rady.
Ale muszę powiedzieć, że obsługa reklamacyjna była ok. Zero problemów, tylko mail ze zgłoszeniem braku dostawy i że już mi nie są potrzebne bo musiałem kupić w drodze. Poprosili tylko o zdjęcie kupionych i naklejonych winiet na samochód i zwrotk kasy w ciagu 2-3 dni.
Tylko musiałem jeszcze odesłać im przesyłke z winietami, którą dostarczyli 05-08-2019. Ale to akurat na własne życzenie bo ktoś odebrał list mimo prośby, żeby tego nie robił.
W kazdym razie polecam, bo wygoda jest. Nie trzeba stać w kolejkach i tracić czasu.