algirdas napisał(a):EDIT 2: O co chodzi z zakupem winiety na Słowenię? Od kiedy jest ona ważna, bo lekko się zgubiłem?
walp napisał(a):algirdas napisał(a):EDIT 2: O co chodzi z zakupem winiety na Słowenię? Od kiedy jest ona ważna, bo lekko się zgubiłem?
W tym wątku, na ten temat wszystko zostało już napisane.
Przejrzyj kilkanaście postów wstecz.
Ural napisał(a):Przed chwilą kupiłem elektroniczne winiety Słowacką i Węgierską - poszło sprawnie - otrzymałem potwierdzenia na e-mail.
KasiaWW napisał(a):Witam
Zamierzam zakupić winiety przez stronę tolltickets i chciałam zapytać tak z ciekawości czy ktoś w ostatnim czasie zamawial przez tę stronę jeśli tak to jak długo oczekiwaliście na przesyłkę.
Dodatkowo chciałam zapytać czy jeśli jedna z winiet 7 dniowych straci ważność i będę chciała nakleić drugą ważną na kolejne 7 dni czy starą winiete muszę usunąć?
KasiaWW napisał(a):Witam
Zamierzam zakupić winiety przez stronę tolltickets i chciałam zapytać tak z ciekawości czy ktoś w ostatnim czasie zamawial przez tę stronę jeśli tak to jak długo oczekiwaliście na przesyłkę.
Dodatkowo chciałam zapytać czy jeśli jedna z winiet 7 dniowych straci ważność i będę chciała nakleić drugą ważną na kolejne 7 dni czy starą winiete muszę usunąć?
Marcin1976* napisał(a):KasiaWW napisał(a):Witam
Datę wysyłki ustawiłem na 25.06.2019, a dziś czyli 03.07 mam winiety w domu. W sumie 9 dni (w tym 7 roboczych). Śledziłem status przesyłki na stronie: https://emonitoring.poczta-polska.pl/ podając tylko nr przesyłki (bez dodatkowych opłat przy zamówieniu). Osobiście polecam.
Winiety które straciły ważność należy usunąć przed naklejeniem nowych.
Pozdrawiam!