Thomas81 napisał(a):Marcin1976* napisał(a):Winiety wysyłane są jako list polecony czy dostarczane do skrzynki pocztowej???
Polecony z potwierdzeniem odbioru
artwro napisał(a):Zamawiałem 2 lipca wieczorem, dzisiaj Pan listonosz dostarczył polecony z deutschepost. Już od kilku lat zamawiam tak winiety i nigdy się nie zawiodłem.
toomas napisał(a):artwro napisał(a):Zamawiałem 2 lipca wieczorem, dzisiaj Pan listonosz dostarczył polecony z deutschepost. Już od kilku lat zamawiam tak winiety i nigdy się nie zawiodłem.
zamawiasz ten zwykły za czy dopłacasz do poleconego?
artwro napisał(a):Zamawiałem 2 lipca wieczorem, dzisiaj Pan listonosz dostarczył polecony z deutschepost. Już od kilku lat zamawiam tak winiety i nigdy się nie zawiodłem.
Thomas81 napisał(a):A ja mam inne pytanie, bo zamawiałem już wiele razy winiety ale pierwszy raz z odległym terminem wysyłki.
Zamówienie złożyłem dziś (11.07) a termin wysyłki wskazałem na (19.07). Podczas płatności nastąpiła jedynie autoryzacja a z konta nic nie pobrało
Czy to normalne - pobierają opłatę dopiero przed wysyłką ?
Dodam że wybrałem płatność kartą debetową VISA.
Marcin1976* napisał(a):Ja zamawiałem 29 czerwca i dziś siedzę jak na szpilkach.... Wczoraj minął 7 dzień roboczy, dziś o godzinie 10.10 jeszcze nic nie przyszło Problem polega na tym, że startuję w sobote rano......
petr napisał(a):Ja zamawiałem 26 VI, wysłali mi 27 VI, od 5 VII lipca przesyłka leżała na poczcie a wyjeżdżamy w niedzielę. Widząc że przesyłka leży na poczcie a listonosz nie kwapi się przynieść ani wrzucić avizo sam poszedlem na popczte i wczoraj odebrałem. Sprawdź sobie po numerze przesyłki gdzie ona w tej chwili się znajduje możliwe że też już u ciebie na poczcie.
Marcin1976* napisał(a):petr napisał(a):Ja zamawiałem 26 VI, wysłali mi 27 VI, od 5 VII lipca przesyłka leżała na poczcie a wyjeżdżamy w niedzielę. Widząc że przesyłka leży na poczcie a listonosz nie kwapi się przynieść ani wrzucić avizo sam poszedlem na popczte i wczoraj odebrałem. Sprawdź sobie po numerze przesyłki gdzie ona w tej chwili się znajduje możliwe że też już u ciebie na poczcie.
Sugerujesz aby wybrac sie na pocztę z numerem przesyłki..... czy jest jeszcze jakaś inna mozliwość???
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi