boboo napisał(a):To na PayPal trzeba przelewać?
Sam z konta nie ściągnie?
Mi PayPal sam ściąga z konta... pewnie zależy czy masz pod PayPal-a podpięta kartę czy nie... ja mam...
boboo napisał(a):To na PayPal trzeba przelewać?
Sam z konta nie ściągnie?
Farstone napisał(a):Ja zawsze przelewam na PayPal tyle złotówek żeby zgadzała się transakcja w Euro, nie mam zaufania do płacenia kartą w internecie a wirtualnej się jeszcze nie dorobiłem.
Farstone napisał(a):Co masz na myśli wielu? Realizuje tyle ile potrzebuję w danej chwili, czy to jedna czy 10.....
lobsen napisał(a):Jak nie robi Ci to różnicy to kup 2 winiety tygodniowe (jedną na dojazd, drugą na powrót). Cenowo na jedno wychodzi .
Ale tylko miesięczne są dziurkowane w dniu zakupu.Zmysłek napisał(a):lobsen napisał(a):Jak nie robi Ci to różnicy to kup 2 winiety tygodniowe (jedną na dojazd, drugą na powrót). Cenowo na jedno wychodzi .
Nie wchodzi w rachubę ponieważ oczywistym jest, że winietę dobrze było by kupić z wyprzedzeniem zwłaszcza z serwisu wysyłkowego. Wyjazd mam 24 czerwca
Farstone napisał(a):Gdybym potrzebował wszystko to zarezerwować to mogę w każdej chwili po uprzednim przelewie na PayPal co trwa kilkanaście sekund...
boboo napisał(a):Ale tylko miesięczne są dziurkowane w dniu zakupu.Zmysłek napisał(a):lobsen napisał(a):Jak nie robi Ci to różnicy to kup 2 winiety tygodniowe (jedną na dojazd, drugą na powrót). Cenowo na jedno wychodzi .
Nie wchodzi w rachubę ponieważ oczywistym jest, że winietę dobrze było by kupić z wyprzedzeniem zwłaszcza z serwisu wysyłkowego. Wyjazd mam 24 czerwca
Tygodniówki są dziurkowane "na życzenie".
boboo napisał(a):No właśnie. Też tak mam.dodi79 napisał(a):Mi PayPal sam ściąga z konta...
I dlatego się dziwię, że trzeba jakieś przelewy.
malinero napisał(a):Farstone napisał(a):Gdybym potrzebował wszystko to zarezerwować to mogę w każdej chwili po uprzednim przelewie na PayPal co trwa kilkanaście sekund...
Nie wszędzie akceptują paypal.
Farstone napisał(a):malinero napisał(a):Farstone napisał(a):Gdybym potrzebował wszystko to zarezerwować to mogę w każdej chwili po uprzednim przelewie na PayPal co trwa kilkanaście sekund...
Nie wszędzie akceptują paypal.
Przecież rozmawiamy o PayPal, jeśli nie akceptują to wiadomo, że się nim nie zapłaci heh.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi