witam jadę 1 raz na chorwację samochodem wybrałem trasę przez słowację i węgry, czy może mi ktoś naoisać gdzie najlepiej kupić winiety na węgierskie autostrady i jaką walutę lepiej zabrać euro czy kuny?
dzięki za info
wiktor004 napisał(a):witam jadę 1 raz na chorwację samochodem wybrałem trasę przez słowację i węgry, czy może mi ktoś naoisać gdzie najlepiej kupić winiety na węgierskie autostrady i jaką walutę lepiej zabrać euro czy kuny?
dzięki za info
wiktor004 napisał(a):dzięki za info powiedz mi jeszcze czy bez problemu dogadam się z węgrami żeby kupić winiętkę, i czy kupię dwie 4dniowy odrazu?
wiktor004 napisał(a):czy bez problemu dogadam się z węgrami żeby kupić winiętkę
wiktor004 napisał(a):i czy kupię dwie 4dniowy odrazu?
wiktor004 napisał(a):witam jadę 1 raz na chorwację samochodem wybrałem trasę przez słowację i węgry, czy może mi ktoś naoisać gdzie najlepiej kupić winiety na węgierskie autostrady i jaką walutę lepiej zabrać euro czy kuny?
dzięki za info
dzięki za info