09174arek napisał(a):Czy można sprawnie przebrnąć przez czechy nie kupując popladki. Interesuje mnie trasa międzylesie-mikulov.
Jacek 206 napisał(a):09174arek napisał(a):Czy można sprawnie przebrnąć przez czechy nie kupując popladki. Interesuje mnie trasa międzylesie-mikulov.
Witaj,
przejechać można .
Międzylesie- Boboszów droga nuner 33 ,przekraczając granicę kierujesz się na SVITAVY, (43, E461) aż do Brna. W Brnie z (E461,52) kierujesz się na drogę (152) tutaj musisz uważać bo jak nie zjedziesz to jedziesz drogą płatną W miejscowości Moravskie Branice jedziesz drogą ,(395)
aż ponownie wjedziesz na drogę (E461,52), która prowadzi do Mikulova.
Zastanów się, czy warto mając przed sobą 1000 km wydłużać czas jazdy?
Pozdrawiam
09174arek napisał(a):Jacek 206 napisał(a):09174arek napisał(a):Czy można sprawnie przebrnąć przez czechy nie kupując popladki. Interesuje mnie trasa międzylesie-mikulov.
Witaj,
przejechać można .
Międzylesie- Boboszów droga nuner 33 ,przekraczając granicę kierujesz się na SVITAVY, (43, E461) aż do Brna. W Brnie z (E461,52) kierujesz się na drogę (152) tutaj musisz uważać bo jak nie zjedziesz to jedziesz drogą płatną W miejscowości Moravskie Branice jedziesz drogą ,(395)
aż ponownie wjedziesz na drogę (E461,52), która prowadzi do Mikulova.
Zastanów się, czy warto mając przed sobą 1000 km wydłużać czas jazdy?
Pozdrawiam
Dzięki!
Raczej skorzystam bo nie mam zamiaru knedlikom płacić za ich ciągle remontowane autostrady.
Pozdro!
OLO-O3 napisał(a):Można to ominąć i zawsze tak robię i na dodatek nie jest to nadto czasochłonne.
slapol napisał(a):Tu macie mapkę z "poplatkowymi" drogami w Czechach:
http://www.dalnice.com/doprava/poplatky ... _useky.htm
Kto chce, niech je omija, kto chce niech płaci "szmal" i gna szybko nad Jadran.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne