napisał(a) Użytkownik usunięty » 27.05.2010 12:33
To ciekawe jak wiele osób czyta to co napisałem jednocześnie czując wewnętrzne obrzydzenie tym co czytają.
To forum jak każde inne służyło mnie do nauki pisania. Ot takie hobby.
Jednocześnie dowiaduję się z niego od kilku lat ciekawych i istotnych informacji. Koledzy z którymi tak zaciekle polemizowałem byli raz lepszymi, raz gorszymi przeciwnikami. Lecz doszedłem do wniosku BASTA, szkoda czasu, lepiej wykorzystać go na przyjemności życia nikt nie wie ile go jeszcze zostało, bo cóż można jeszcze napisać o zakupie winiety Węgierskie, czy objeździe autostrady Słoweńskiej niż to co już było napisane. Wszystko inne jest już tylko jeszcze jednym powtórzeniem, ewentualnie pisać o demonach prędkości, czy jak mało paliwa spalają samochody, ciekawe żaden z tych które posiadałem nawet się do tego nie zbliżył, o oponach jakie są założone w samochodach(niektórzy byli zdziwieni, że Chorwaci jeżdżą latem na zimowych, lecz nikt, że Polacy - są jeszcze tacy jeżdżą zimą na letnich). Zauważcie w jakim kierunku rozwija się następny wielce znaczący temat " Kartą na bramkach W Cro", czyż nie jest to fascynujące, ile życzliwości jest w ludziach.
Życzę tym wszystkim co powstrzymali obrzydzenie i tym co nie: udanych, słonecznych wakacji, mnóstwa wrażeń, zimnego piwa, dobrego wina, zimnej rakii(sam nie przepadam). Oby Ci co wyjechali wszyscy szczęśliwie wrócili, szerokiej drogi i gumowych słupów.
Mam na imię Bartek, w tym roku wybieram się do Primosten, ewentualnie w okolice Biogradu( Pakostane, lub Sveti Filip i Jakov) jeszcze nie byłem, jak szczęście dopisze i się spotkam z kimś z tego forum zapraszam na dużą flaszkę rakii(zwalczę swoją niechęć, z przyjemnością, oczywiście do rakii).
Więcej nie będę już drażnił i zanudzał(na czas nie określony zawieszam swoją działalność na tym forum jako pisarz).
Pozdrawiam wszystkich.
Ps.Piotrek_B mam nadzieję,że wykażesz się odrobiną ludzkich uczuć i tego nie usuniesz
Pozdrawiam.