podszywacz napisał(a):ba napisał(a):To kup czterodniową.
Polecam naukę czytania tekstu ze zrozumieniem. "To kup czterodniową". Jaką mam kupić to wiem, pytałem tylko "gdzie".
Jak byś wiedział jak kupić tę nieszczęsna winietę to nie opisywał Byś kolego
swoich problemów w tym temacie, tylko ją kupił.
Problem polega na tym,że chcesz ją kupić na stacji benzynowej, wykluczając wszystkie inne możliwe sposoby. Tym problemem epatujesz już jakiś czas innych.
Napiszę jeszcze raz: nie wiesz czy będziesz wracał przez Węgry, czy przez Włoch(prawda, chyba zrozumiałem ten skomplikowany proces). W takim razie czy najprostszym sposobem jej nabycia, będzie wysłanie SMS-a i poczekania na odpowiedź(kilka minut), siedząc wygodnie przy zimnym kuflu piwa, znasz przyjemniejsze miejsca. Eliminuje pchanie się na autostradę Węgierską w celu poszukiwania punktu jej nabycia. Czy to nie jest odpowiedź na twoje jakże skomplikowane pytanie:
podszywacz napisał(a):
Nurtował mnie właśnie kiedyś problem co się dzieje ale w odwrotnym kierunku, czyli przy przekraczaniu granicy z Chorwacji na Węgry
jeżeli nie, to mamy inny ogląd rzeczywistości. Chyba, że nie potrafisz tego zrobić, a to już jest Twój problem, chociaż wszystko na tym forum jest już opisane, znajdź i poczytaj(na FAQ) nie czekaj na gotowca.
Mam nieodparte wrażenie, że najlepiej by było jakby ktoś kupił Ci tą winietę, ale raczej nie możesz na to liczyć - pomęcz się sam.
Zaskoczę Cię, czytam szybko, dokładnie i ze zrozumieniem. Jak nawaliłem to się przyznałem, nawet poniosłem pokutę.
"jorgus111" nie pisz tak bo kolega "podszywacz" jeszcze raz zacznie zadawać te same nurtujące pytania.(a nie mówiłem)
Znowu się rozpisałem, cóż zrobić taka natura mam tylko cichą nadzieję, że zrozumiesz to wszystko.
Ps.Jak nowe technologie sprawiają Ci trudność, zjedź do Letenye po lewej stronie autostrady, tam na stacji benzynowej będziesz mógł nabyć swoja upragnioną winietę. Mam nadzieje, że to do końca rozwieje twoje wątpliwości. Jeżeli ktoś wymyśli jeszcze inny sposób od w/w nabycia winiety Węgierskiej, proszę żeby to opisał chętnie się z tym zapoznam(człowiek uczy się całe życie).