dids76 napisał(a):
No i widzisz, trzeba czytać forum Już dawno pisałem że od 2012 roku w Czechach D1 od granicy z Polską (naiwniacy liczyli że my naszą A1 oddamy w terminie) do zjazdu Ostrava Rudna jest bezpłatny. Czyli na Shellu można spokojnie winietę kupować
jackuc napisał(a):Witam
czy od ostatniego roku są jakieś zmiany czy można spokojnie jechać na Shell ?
Jak wbiłem w google to wydaje mi się, że autostrada jest płatna od samej granicy...
Np TUTAJ
pozdrawiam
BaRTaSs88 napisał(a):Witam.
Za niespełna dwa tygodnie wyjeżdżam w nocną podróż do Chorwacji i zamierzam kupić winietę miesięczną w Czechach, stąd moje pytanie:
czy w przypadku braku winiety miesięcznej na stacji Euro-Oil w Antosiowicach, orientuje się ktoś, gdzie w jej okolicach mogę się udać na całodobową stację, na której takową winietę zakupię ok. godziny 22-23?
BaRTaSs88 napisał(a):Witam.
Za niespełna dwa tygodnie wyjeżdżam w nocną podróż do Chorwacji i zamierzam kupić winietę miesięczną w Czechach, stąd moje pytanie:
czy w przypadku braku winiety miesięcznej na stacji Euro-Oil w Antosiowicach, orientuje się ktoś, gdzie w jej okolicach mogę się udać na całodobową stację, na której takową winietę zakupię ok. godziny 22-23?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi