Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

winetka w slowenii

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mortek65
Autostopowicz
winetka w slowenii

Nieprzeczytany postnapisał(a) mortek65 » 14.07.2010 20:27

Witam
czy jadac do chorwacji przez slowacje(chyzne),potem austria i slowenia, mozna kupic na granicy polsko slowackiej winete do slowenii-wybierajac sobie dzien poczatkowy i koncowy na tyg winetke?
pozdrawiam i czekam na odpowiedz
:)
mortek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.07.2010 20:53

Z pow.
Ostatnio edytowano 25.08.2010 09:05 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 14.07.2010 21:18

maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 14.07.2010 21:26

To ja napisał(a):Następny jajcarz.

No...... :lool:

mortek65 lubisz przepłacać?

Kup miesięczną i z głowy.
Dostaniesz w Austrii na większych stacjach bez problemu za 30 ojro.
No chyba że jedziesz do Cro na 5 tyg. 8O

mortek65 napisał(a):wybierajac sobie dzien poczatkowy i koncowy na tyg winetke?

No chyba że czegoś nie czaję..... 8O
Kupujesz winięte i ci gościu dziurkuje od dnia jaki wskażesz i w zalezności jaką kupisz czy tyg. , czy miesięczną tyle ona jest ważna od daty gdzie jest dziura.
Po co ci dzień końcowy?
mortek65
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mortek65 » 16.07.2010 13:33

absolutnie nie lubie przeplacac, chyba nikt o zdrowych zmyslach nie lubi, teraz juz wszystko wiem i bardzo dziekuje wszystkim za pomoc, w cro bylem juz siedem razy, niestety ostatni raz 3 lata temu, z waszych opisów wynika ze wiele sie zmienilo, jedno tylko nie, mam na mysli caloksztalt cenowy, niewazne kiedy, zawsze trzeba liczyc sie z kosztami i za bardzo sie nie przejmowac, lub wcale nie jechac, dla mnie czysta woda i pekne widoki warte sa kazdych pieniedzy
pozdrawiam
mortek
matrix02
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matrix02 » 16.07.2010 19:02

Jak ktoś zeskrobie z mojej szyby winietke to oodam gratis po 24 .07 aktualna do14 .08 :lol:

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone