Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Willa Pim

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Maciejka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciejka » 01.02.2011 16:54

I ten apartament 2+3 także znam, bo to właśnie był nasz drugi wynajęty w tym domu...ale SoftRM się w 2 rodziny z 3 dzieci nie zmieści. A może lepiej na piętrze wynająć 2 ap. obok siebie...tylko finansowo pewnie się nie opłaca. Żebyśmy się dobrze zrozumieli, pewnie w tym ap. 5+2 dacie radę tylko...jedna rodzina będzie ciut poszkodowana, bo będzie miała mały pokoik bez drzwi, zależy ....co kto potrzebuje...my w sumie wieczorkami siedzieliśmy na tym wąskim a długim tarasie przy kuchni, tam się życie toczyło, widoki wspaniałe, ale taras ten ogromny z dużej sypialni nie był w pełni wykorzystany, szkoda,że nie jest on połączony z kuchnią...Ale tak w ogóle było bosko i chcę tam kiedyś wrócić i będę miała podobny dylemat który ap. wynająć.
Maruś-Man
Croentuzjasta
Re: Trzeba przez biuro .

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maruś-Man » 06.08.2012 16:52

faziolot napisał(a):
Maciejka napisał(a):Wielkie dzięki, byłam na tej stronie tyle tylko, że nie ma tam bezpośredniego kontaktu z właścicielami willi Pim tylko z agencją...co wiąże się z większymi kosztami, pozdrawiam

Obawiam się, że bezpośredni kontakt z właścicielami nic nie zmieni (jeśli chodzi o kasę). Praktykowane.
Pozdro

My jedziemy do PIMM trzeci raz i zawsze przez biuro . Inaczej się nie da . Lojalność to jest plus . Ci Gospodarze tak mają . Ale tam jest fajnie .
Małgorzata i Janusz
Maciejka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciejka » 06.08.2012 18:37

Byłam, sprawdziłam, teraz już wiem, choć uważam,że zawsze warto próbować łapać kontakt bezpośredni, nie każdy zleca agencji wynajęcie apartamentów, lojalność jak najbardziej fajna sprawa, ale jeśli mogę zapłacić za apartament mniej to nie wchodzę w "ich" rozliczanie się. Niektórzy mają taki układ, że to co znajdzie agencja, jest w cenie ustalonej wspólnie właściciel-agencja a to co złapie sam właściciel jest do negocjacji z właścicielem. Dla mnie to dobry układ...
pozdrawiam :D
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone