I oczywiście mniam, mniam
I pokarm stały i płynny...
A tu człowiek o jabłuszku...zresztą na własne życzenie
Maciejka napisał(a):No, no kolego...rozmarzyłam się, widzę, że kiedyś muszę tu wrócić, niewiele zwiedzałam, dalszych plaż nie znam. Korzystaliśmy tylko z najbliższych dwóch, a szkoda...
Maciejka napisał(a):Mnie ten układ zaskoczył, to nie są komfortowe 2 sypialnie tzn ten apartament jest niby duży ale...po wejściu do ap. zaraz krok do przodu jest mały pokój, otwarty, z 2 pojedynczymi łóżkami bez drzwi i okna (w korytarzyku są drzwi balkonowe, które dają światło). potem z tego korytarzyka przechodzi się do kuchni ( jest tam kanapa rozkładana ) i wyjście na wąski ale fajny balkon. u nas nikt nie spał w kuchni, dalej przechodzi się do małego korytarzyka, z którego na wprost jest wc z łazienką z wanną, pralką a na prawo jest super pokój: przestronny z boskim tarasem gigantycznym małżeńskim łóżkiem, tapczanikiem i mini łazienką z wc, dużą szafą. Ja wynajmowałam 2 największe ap w tym domu, myśleliśmy, że 2 rodziny będą właśnie spać w tym ap 5+2 a trzecia na górze z dziećmi. Przez ten niedogodny jak dla mnie układ w tym niby największym ap. spała tylko jedna rodzina a w małym pokoiku dzieci, 2 pozostałe mieszkały na górze.
Kurcze zawile to wytłumaczyłam, jeśli coś niezbyt jasne pytaj, pozdrawiam
SoftRM napisał(a):Maciejka napisał(a):Mnie ten układ zaskoczył, to nie są komfortowe 2 sypialnie tzn ten apartament jest niby duży ale...po wejściu do ap. zaraz krok do przodu jest mały pokój, otwarty, z 2 pojedynczymi łóżkami bez drzwi i okna (w korytarzyku są drzwi balkonowe, które dają światło). potem z tego korytarzyka przechodzi się do kuchni ( jest tam kanapa rozkładana ) i wyjście na wąski ale fajny balkon. u nas nikt nie spał w kuchni, dalej przechodzi się do małego korytarzyka, z którego na wprost jest wc z łazienką z wanną, pralką a na prawo jest super pokój: przestronny z boskim tarasem gigantycznym małżeńskim łóżkiem, tapczanikiem i mini łazienką z wc, dużą szafą. Ja wynajmowałam 2 największe ap w tym domu, myśleliśmy, że 2 rodziny będą właśnie spać w tym ap 5+2 a trzecia na górze z dziećmi. Przez ten niedogodny jak dla mnie układ w tym niby największym ap. spała tylko jedna rodzina a w małym pokoiku dzieci, 2 pozostałe mieszkały na górze.
Kurcze zawile to wytłumaczyłam, jeśli coś niezbyt jasne pytaj, pozdrawiam
dzięki za info
czyli ten apartament dla 2 rodzin z 3 dzieci za bardzo się nie nadaje