napisał(a) asik197 » 13.06.2013 15:39
Fakt, przy objazdówce tego czasu na wypoczynek będzie zapewne mniej, ale z kolei spędzić 2 tygodnie w jednym miejscu to też szlag może trafić. Dość wysokie Wam te ceny wyszły za pobyt na własną reke. W zeszłym roku byliśmy we dwójkę w apartamencie w Pisaku. Włącznie z zakwaterowaniem tygodniowym, dojazdem ( z pod Olsztyna - przez Czechy, Słowację, Węgry i Słowenię), wszelkimi opłatami za autostrady, wszelkim wyżywieniem (gdzie sobie nie żałowaliśmy), a także codziennymi wypadami w jakieś miejsce, np. Dubrovnik czy Split, zmieściliśmy się w niecałych 4 tyś zł. Samochód z tych nie mało palących. W tym roku będzie pewnie jeszcze taniej, bo za apartament płacimy mniej niż w zeszłym i jedziemy w 4 osoby.
Dziwne murashid, że nie dostałeś zdjęć, ja dostałam tego samego dnia jak napisałam do P. Uli maila. Gdyby nie to, że to z polecenia pewnie zaczęła bym się martwić
Jeśli chodzi o klimatyzację, to chyba w cenę wliczona nie jest, co mi aż tak bardzo nie przeszkadza. Widzę, że post dodałeś jakiś tydzień temu - czy już coś się wyklarowało?