Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Willa Margitta Drasnice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 20.03.2006 10:00

aquavitae napisał(a):Kurcze, ja się zastanawiaw gdzie moją 15 miesięczniaczkę ( tyle będzie miała ) zabrać we wrześniu i coś mi się zdaje czytając..., że przypadkiem chyba będą to też Drasnice :) Tyle, że nigdzie nie mogę znaleźć czy będę miął gdzie z wózkiem powędrować...
Przemek

W Konzumie sprzedają po 189kun wózki dziecięcie na gąsienicach :wink:
z takowym pojazdem możesz iść na spacer nawet po plaży żwirkowo-kamienistej,a nawet w góry gdy kupisz wózek z napędem na cztery koła. (wersja dla bardzo zmęczonych ojców :wink: to za dodatkowe 149 kun kupujesz zdalne sterowanie i z balkonu się męczysz )
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 20.03.2006 10:33

W Konzumie sprzedają po 189kun wózki dziecięcie na gąsienicach :wink:
z takowym pojazdem możesz iść na spacer nawet po plaży żwirkowo-kamienistej,a nawet w góry gdy kupisz wózek z napędem na cztery koła. (wersja dla bardzo zmęczonych ojców :wink: to za dodatkowe 149 kun
kupujesz zdalne sterowanie i z balkonu się męczysz )[/quote]

Eeee tanie mięso psy ciagają :)Na wózku terenowym moja córa od urodzenia zasuwa, choćby kilometry po plażach piaszczystych, a takie badziewie o jakim piszesz to przy moich spacerkach dnia nie wytrzyma :)

Btw. czy ja o wózki pytałem..., tak się głośno zastanawiam czy jest w Drasnicach choćby taka "obwodnica" jak w Trpanji zaczynając od cmentarza...
Przemek
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 20.03.2006 10:35

AndrzejJ. napisał(a):...
wózki dziecięcie na gąsienicach :wink:
...

a jak się ma do tego dwa psy (najlepiej rasowe) - to i inwestycja w wózek, i cały wyjazd szybko się zwrócą ...... :wink:

P.S: już prawie wiosna 8)
Pozdravki
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 20.03.2006 10:38

a to ja napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):...
wózki dziecięcie na gąsienicach :wink:
...

a jak się ma do tego dwa psy (najlepiej rasowe) - to i inwestycja w wózek, i cały wyjazd szybko się zwrócą ...... :wink:

P.S: już prawie wiosna 8)
Pozdravki

ewentualnie zamiast dwóch psów 12 chomików zaprzęgowych :wink:
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 20.03.2006 10:40

To ja jestem i psem i chomikiem i wołem pociągowym :)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 20.03.2006 10:40

aquavitae napisał(a):...
Btw. czy ja o wózki pytałem..., tak się głośno zastanawiam czy jest w Drasnicach choćby taka "obwodnica" jak w Trpanji zaczynając od cmentarza...
Przemek

... a kończąc w Vodicach - gdzie nie patrząc na tłumy na "plażowej obwodnicy" - świetnie jeździło się dzieciom na hulajnogach :D

Dobra, czas na mnie.
Nie na spacer a .. do pracy :( .
Pozdrav
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 20.03.2006 10:58

a to ja napisał(a):
aquavitae napisał(a):...
Przemek

... a kończąc w Vodicach - gdzie nie patrząc na tłumy na "plażowej obwodnicy" - świetnie jeździło się dzieciom na hulajnogach :D

Dobra, czas na mnie.
Nie na spacer a .. do pracy :( .
Pozdrav

plażowa obwodnica w Drasnicach na spacery z wózkiem i hulajnogę
:wink: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 20.03.2006 11:08

aquavitae napisał(a): tak się głośno zastanawiam czy jest w Drasnicach choćby taka "obwodnica" jak w Trpanji zaczynając od cmentarza...
Przemek

Nie wiem, jak wygląda obwodnica w Trpanju, ale w Drašnicach jest obwodnica :) Oblecisz nią w kółko większą część wioski. Jest asfaltowo-betonowa. Z górki i pod górkę. Nie wiem, jak się jeździ terenowym wózkiem, ale jest jeszcze 4 km droga polna (utwardzona, ale bez nawierzchni) do Igrane - więc i nią możesz pomykać :)
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 20.03.2006 11:45

Nie wiem, jak wygląda obwodnica w Trpanju, ale w Drašnicach jest obwodnica :) Oblecisz nią w kółko większą część wioski. Jest asfaltowo-betonowa. Z górki i pod górkę. Nie wiem, jak się jeździ terenowym wózkiem, ale jest jeszcze 4 km droga polna (utwardzona, ale bez nawierzchni) do Igrane - więc i nią możesz pomykać :)[/quote]

O właśnie i o to mi chodzi..., szlaki piesze i rowerowe w Biokovie znam, ale z wózkiem tam nie polecę, a chodziło mi właśnie o to :)
Przemek
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Willa Margitta Drasnice - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone