Czy byl ktoś w tym apartamencie?
Proszę o opinie.
Marioooo napisał(a):Czy byl ktoś w tym apartamencie?
Proszę o opinie.
misiekiandzia napisał(a):Marioooo napisał(a):Czy byl ktoś w tym apartamencie?
Proszę o opinie.
Znamy Willę Maja od Pani Bożeny, i Panią Bożenę osobiście i szczerze polecamy !! Apartamenty są po remoncie, komfortowo urządzone i czyste. Dom znajduje się bardzo blisko morza i plaży. Gospodyni jest bardzo sympatyczna i życzliwa. Mamy do niej 100% zaufanie. My też wybieramy się w lipcu do Slatinie, będziemy w Domu Marko. . Może spotkamy się na plaży, w knajpce Saskor ?
Marioooo napisał(a):misiekiandzia napisał(a):Marioooo napisał(a):Czy byl ktoś w tym apartamencie?
Proszę o opinie.
Znamy Willę Maja od Pani Bożeny, i Panią Bożenę osobiście i szczerze polecamy !! Apartamenty są po remoncie, komfortowo urządzone i czyste. Dom znajduje się bardzo blisko morza i plaży. Gospodyni jest bardzo sympatyczna i życzliwa. Mamy do niej 100% zaufanie. My też wybieramy się w lipcu do Slatinie, będziemy w Domu Marko. . Może spotkamy się na plaży, w knajpce Saskor ?
Kiedy jedziecie do Chorwacji ?
Knajpka Saskor jest blisko naszych apartamentów?
agneess napisał(a):Ja też będę w Slatine na ul. Bana Jelačića 225 czy ta knajpa jest niedaleko?
Aga_Sebastian napisał(a):My tez bedziemy w Slatine od 21 lipca i bedziemy mieszkac blisko knajpki Saskor...kurcze wygląda na to że bedzie spora ekipa z Polski fajnie...pozdrawiam
misiekiandzia napisał(a):agneess napisał(a):Ja też będę w Slatine na ul. Bana Jelačića 225 czy ta knajpa jest niedaleko?
Hej Agneess , Willa Maja ma nr 47, a Twoja kwatera ma nr 225, więc będziesz miec troszkę dalej do Saskor-a ,
pzdr
walentes napisał(a):Witam i ja wyruszam ze swoją dziewczyną do slatiny dokładnie przez pania bożenę załatwione Ul.Bana Jelačića 79 TERMIN OD 20.07 DO 30.07
jedziemy z woj lubelskiego puław. Mam pytanie czy disco jakieś tam jest??
pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje