napisał(a) Roxi » 27.08.2011 20:15
weldon napisał(a):Też uważam, że kobiety powinny o tym pamiętać
Też tak uważasz?
Nie została przewidziana nagroda dla pierwszego, ale wiedz, że witam Cię bardzo serdecznie
Fux, Iwona1973, Nadialena miło, że już jesteście
23 Lipiec- sobota: Ruszamy
W podróż chcieliśmy wyjechać przed południem.
Wszystko szło pięknie i gładko. Po spakowaniu naszego turystycznego samochodu, nie mogłam uwierzyć, że zostało nam jeszcze tyle miejsca do zagospodarowania.
Jeszcze raz wzięłam pakowniczą listę i przejrzałam ją z góry na dół i z powrotem. Wszystko było na swoim miejscu. Przetarłam oczy ze zdumienia, ale jak jest dobrze, to tylko trzeba się cieszyć
Dodam tylko, że na dachu był jeszcze boks, który nie jest widoczny na tych fotkach
Na tym by się skończyły pozytywne momenty przygotowania do podróży. Okazało się, że musieliśmy jeszcze podjechać do naszego nurkowego prezesa i wziąć kilka drobiazgów, potrzebnych do zdobywania chorwackich głębin.
Później, już w drodze na Chałupki, musieliśmy zajechać do Pszowa i tak prawdziwa podróż zaczęła się dopiero za polską granicą.
Nie należymy do ludzi, którzy potrafią prowadzić samochód w nocy. Dla mnie to totalna abstrakcja. Nie dość, że człowiek się męczy, to następny dzień też można uznać za stracony. Ale jak to mówią, jeden lubi pomarańcze, a drugi...
Wracając do tematu.
Nie należymy do ludzi, którzy potrafią prowadzić samochód w nocy. Co prawda nie mieliśmy rezerwacji w "forumowym" hotelu Oekotel w okolicach Grazu, ale ryzyk fizyk. Zjechaliśmy z autostrady. Znaleźliśmy hotel i zostaliśmy przyjemnie zaskoczeni, bo z pokojem nie było problemu.
Z przyjemnością położyliśmy się spać w dużym i wygodnym łóżku, a rano zjedliśmy obfite i smaczne śniadanie.
Ostatnio edytowano 27.08.2011 20:57 przez
Roxi, łącznie edytowano 3 razy