tajemniczy napisał(a):
Moi znajomi pojechali Pandą bez boxa i w dodatku z 2 dzieci, jak oni to zrobili?
Basiulek napisał(a):no to piata
krakuscity napisał(a):Za czym jest ta kolejka? Na wszelki wypadek stanę jako szósty.
Maciek1956 napisał(a):Będę kolejny, tym bardziej, że dopiero za ok 2 tyg jadę do ...
FUX napisał(a):Sie masz, Kobieto...
cooleczka napisał(a):ja też za 2 tygodnie, pierwszy raz, dosiadam się i chłonę
maniust napisał(a):Kurcze ale zajawka tytułowa..... Ja tu też poczytam.... i pooglądam.......
Interseal napisał(a):Dla mnie abstrakcją jest spakowanie się na wakacje do takiego monstrum jak TT.
Ja mam dach tego samochodu na wysokości paska u spodni, więc do boksu miałbym łatwy dostęp
piotrf napisał(a):Dosiadam się z przyjemnością , z drugiego rzędu też dobrze widać , a miejsca jest więcej
wojan napisał(a):Noo ... tym bardziej, że ja tam widzę jeszcze miejsce na dwa rowery ...
kamil1929 napisał(a):Jestem i ja,witam w niedzielny poranek
Arooo napisał(a):Witam wszystkich
Zapowiada się ciekawie.Czekam na więęęęęęęęęęcej
awram_ napisał(a):Po swoim Pagu nie pozostaje mi nic innego jak wczasowanie się z Tobą
woka napisał(a):Roxi chyba coś rozdaje ....... więc jestem i ja
mysza73 napisał(a):Stanę i ja w tej kolejce
Aquha napisał(a):Wpisuję się na listę oczekujących kolejkowiczów
tajemniczy napisał(a):i je lubię twoje relacje Roxi
Moi znajomi pojechali Pandą bez boxa i w dodatku z 2 dzieci, jak oni to zrobili?
FUX napisał(a):Mam znajomych, którzy w siedemdziesiatych latach pojechali z dwójką dzieciaków maluchem do Grecji...
Adam.B napisał(a):Jestem Roksi jestem ..
anielicanatka napisał(a):Melduje się i ja mało się odzywam ale dużo czytam i oglądam
Dromader napisał(a):Obecny. Czekam na cd
Powrót do Nasze relacje z podróży