Oraz Dobrota przy Boce Kotorskiej 1500 m do centrum Kotoru. Niezłe warunki + dostep do bezprzewodowego internetu.
Nie wiem, czy mogę te dane podać ogółowi czytelników, dlatego podaj adres poczty. Podeślę dane.

kubas72 napisał(a):Góry Komovi muszą zostać przez nas nie odkryte.
kubas72 napisał(a):Czarnogóra jest pierwszym państwem, które odwiedziłem, a za którym autentycznie tęsknię.
kubas72 napisał(a):Lidka K pokazałaś piękne zdjęcia.
piter83pl napisał(a):Rano zwiedzanie parku i przejazd do Zabljaka, rozejrzenie się po okolicy i nocleg.
piter83pl napisał(a):Następnie dojazd do Sutjeska NP i nocleg.
piter83pl napisał(a):czy warto spędzać 1 dzień w Durres czy lepiej sobie odpuścić i od razu pomknąć do MK?
piter83pl napisał(a):Na koniec chcemy w drodze powrotnej obejrzeć Golubac w Serbii.
piter83pl napisał(a):
Pierwszego dnia jedziemy do Banja Luki, mam nadzieje bez przerwy czyli po wyjechaniu z Warszawy koło 15 powinniśmy tam być o poranku. Zastanawiam się czy próbować rano obejrzeć Banja Luke i rozlokować się gdzieś pod, czy szukać noclegu w samym mieście.
kobas72 napisał(a):A teraz miejsca, które według mnie koniecznie trzeba zobaczyć:
W moim przewodniku wiele miejsca im nie poświęcono.
DROGA Kanionem Pivy koniecznie, tunele i oczywiście tama (zakaz fotografowania, ale widok wart postoju)
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора