Franz napisał(a):Milioner - ekscentryk.
mariusz-w napisał(a):Spokojnie ! .... poczytamy, pooglądamy ! .......................... podsumujemy !
Zabrzmiało to, jak grożba
Magda O. napisał(a):Nowy Jork... moje marzenie i mój cel za...rok? Zwłaszcza, że podobnie jak Ty mam możliwość dotarcia tam z Kanady.
Magda O. napisał(a):Tylko muszę oswoić się z lękiem przed tak długim lotem, a to jest chyba najtrudniejsze...
Magda O. napisał(a):Póki co czekam na więcej zdjęć.
MRK napisał(a):W momencie przelotu nad oceanem, wszystkie okna są zasłonięte i pasażerowie nie mają prawa ich odsłonić.
Franz napisał(a):MRK napisał(a):W momencie przelotu nad oceanem, wszystkie okna są zasłonięte i pasażerowie nie mają prawa ich odsłonić.
Zażartowałeś?
Bo ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem. Zasłania i odsłania się wedle własnej woli. Jeśli komus słońce ostro w twarz świeci, to jasne, że warto zasłonić.
Pozdrawiam,
Wojtek
MRK napisał(a):Jak tylko okno zostało odsłoniętę, to od razu przybiegała stewardesa z nakazem zasłonięcia.
Franz napisał(a):MRK napisał(a):Jak tylko okno zostało odsłoniętę, to od razu przybiegała stewardesa z nakazem zasłonięcia.
Tiaaa... to miałeś pecha. Ja leciałem kilkadziesiąt razy nad Atlantykiem czy Pacyfikiem i się z tym nie spotkałem.
Fakt, że jeśli w dole tylko sama woda, to nie ma czego oglądać, ale czasem jakaś wyspa się trafi, czy okręt... ja tam lubię spoglądać przez okno.
Pozdrawiam,
Wojtek
MRK napisał(a):Czy może nie potrzebuję pomocy? Hm... takie sytuacje z aparatem, z mapą i z chęcią pomocy zdarzyły się
kilkakrotnie. Kurcze, Oni naprawdę chcieli pomóc, a nie np. ukraść aparat:). Cholernie miły i pomocy naród, co jeszcze przyjdzie mi potwierdzić.
MRK napisał(a):Właśnie patrzę na nasze kubańskie zakupy i nadal zapierają dech w piersiach.
MRK napisał(a):W Locie nigdy czegoś takiego nie przeżyłem.
MRK napisał(a):W niektórych miejscowościach robiliśmy króciutkie postoje, a tymczasem temperatura na zewnątrz wynosiła... (na zdjęciu 1,5 stopnia C)
Lidia K napisał(a):Więc w Twojej relacji poczułam się doskonale.
Lidia K napisał(a):Ale Ameryka Wszyscy mają twarze jak Hindusi
Lidia K napisał(a):Jak będziesz robić dodatek do relacji to poproszę o zdjęcia, jak bedziesz robić drugi dodatek to poproszę o jeszcze inne zdjęcia z Kuby. Gdzieś tam między samochodami zobaczyłam jak przez dziurkę w płocie tzw. ulicę ale proszę o jeszcze no chyba że strach wyciągnąć aparat bo jak "jakaś turystka w międzyczasie robi zdjęcie na lotnisku - od razu ma wojskowych koło siebie".
Lidia K napisał(a):Za młody jesteś...
Lidia K napisał(a):
A wystarczyło przestawić na F (Fahrenheita) i zobaczyłbyś 33,8 stopnia :wink":
Lidia K napisał(a):Bardzo dobrze spędziłam dzisiejszy kawał dnia dzięki Twojej relacji. Podajesz dużo ważnych szczegółów, które mogłyby mi się przydać gdybym przypadkiem się wybrała na amerykański kontynent.
Lidia K napisał(a):Mam nadzieję, że "dacie radę" napisać szybko kolejny odcinek.
MRK napisał(a):Cholera, aż będzie mi ciężko pisać, bo w ostatnich dniach obrodziło w obecność forumowych legend w tym wątku:). Z góry przepraszam za miałkość relacji:). Przy Was jestem tylko marnym pisarzyną i "aparatczykiem"
Lidia K napisał(a):... odpowiadam za część dla wzrokowców. Wybieram, oceniam, coś poprawiam, zmniejszam, wyostrzam delikatnie i wysyłam na IS ale tekstów nie piszę. No często je oceniam (surowo) i dwa zdania podpowiadam.
......
ziutt napisał(a):Bardzo ciekawa relacja.Mam nadzieję,że - po zakończeniu relacji z Edynburga - moja relacja z Jułeseju dorówna Twojej