janka.mik. napisał(a):Cudne widoki, ale fotek coś skąpo
Ależ skąd ... w zupełności wystarczy. Uzupełnione komentarzem świetnie oddają klimat wycieczki.
Ja wiem, że wielu preferowałoby nawet tę poticę, co najmniej w pięciu ujęciach ...
mysza73 napisał(a):Predjamski Grad bardzo ładny , zapisałam sobiemaslinka napisał(a):Widzę, że niespecjalnie Was zainteresowałam Predjamskim Gradem... W takim razie spróbuję z Alpami
janka.mik. napisał(a):Cudne widoki, ale fotek coś skąpo
janka.mik. napisał(a):Płynęliście na wyspę?
walp napisał(a):Ja wiem, że wielu preferowałoby nawet tę poticę, co najmniej w pięciu ujęciach ...
longtom napisał(a):Też byliśmy.
Już na początku zwiedzania podpadłem , bo próbowałem jakieś fotki robić. Jaskinia super , a fotki porobiłem, już legalnie po wyjściu.
AniaJ. napisał(a):W Słowenii byliśmy już dwa razy, a wciąż tyle na liście "na następny raz"
W moich wspomnieniach również jest zielona
Nefer napisał(a):Piękne alpejskie widoki, a te dwa jeziora - Bled i Bohinj - też niczego sobie .
te kiero napisał(a):wszystko pięknie i pięknie, Słowenia jest the best i jak napisałem u mnie w w relacji chcielibyśmy tam wrócić na urlop zaplanowany typowo na Słowenię i Alpy Julijskie, no może jeszcze okolice Tarvisio w I
maslinka napisał(a):Idziemy w stronę Nacetovej Hišy, czyli domu (po słoweńsku dom to hiša) z XVI wieku
maslinka napisał(a):Marzą mi się letnie wędrówki po Alpach Julijskich, więc może kiedyś skorzystamy
Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Idziemy w stronę Nacetovej Hišy, czyli domu (po słoweńsku dom to hiša) z XVI wieku
Tak jak nasza chyża.
Nefer napisał(a):No to czekam na cd relacji .
Pääkäyttäjä napisał(a):Chcemy zaliczyć Bled i Bohinj a bardziej to ich okolice (Vogel, Pokljuka i Jelovica, Vintgar, Iglica, jaskinia pod Babji zobem) i jak czas pozwoli - na chwilę wbić się po drodze do Doliny Logarskiej.
maslinka napisał(a):Piękne plany Też kiedyś się wybierzemy w Alpy Julijskiej na dłużej...
Pääkäyttäjä napisał(a):My Słowenią jesteśmy oczarowani
Powrót do Słowenia - Slovenija