Jakieś pustki mieliście na Moście Karola (przynajmniej pierwszego dnia) .
Byłem kiedyś w Pradze w czasie weekendu majowego i to była tragedia - ludek na ludku ludka pogania...
Nefer napisał(a):Jakieś pustki mieliście na Moście Karola (przynajmniej pierwszego dnia) .
Byłem kiedyś w Pradze w czasie weekendu majowego i to była tragedia - ludek na ludku ludka pogania...
romuald22 napisał(a):maslinka napisał(a):...uważamy się za czechofilów
Aga.Gdzie i jak to się leczy?
maslinka napisał(a):Piwa nie zabraknie
Sylwetka... napisał(a):Mówisz tłumy na Moście Karola, w 2009 roku trafiliśmy akurat na remont, na pewnym odcinku, most był w połowie wyłączony z "ruchu", niestety wpakowaliśmy się w ten "potok" ludzi, przejście na drugą stronę zajęło nam (nie przesadzam) ze 40 minut, ścisk okrutny, do tego gorąco (sierpień)
mirasowski napisał(a):Pragę zobaczyć planujemy już od długiego czasu i jakoś plany te jeszcze się nie zrealizowały.
Pozdrawiam.
SgwdYrEira napisał(a):maslinka napisał(a):Piwa nie zabraknie
Skoro tak mówisz, to przysiądę...
anonimowaania napisał(a):Przyznam sie, ze czytalam prawie wszystkie Twoje relacje.
Bardzo szczegółowe i dające obraz miejsc.
Z chęcią poczytam też tą o Pradze. Byłam, zwiedziłam, ale na szybko i z przyjemnością pooglądam znane miejsca i poczytam o historii. Pozdrawiam serdecznie i podziwiam Twoje zamiłowanie do turystyki!:-)
Potter napisał(a):W Pradze nigdy nie byłam ...
Podejrzewam, że po zakończeniu Twojej Maslinko relacji będę rozdarta: jechać - bo wszystkie ciekawe miejsca mam wyszczególnione i plan zwiedzania gotowy , czy nie jechać - no bo wszystko co ciekawe zobaczę tu u Ciebie ...
-Katka- napisał(a):Lubię bardzo Pragę .
Byłam kilkakrotnie, zwiedziłam i pyszne piwo U Szwejka piłam
Pooglądam, ciekawe czy w "muzeum" z czerwonym fotelem przy wejściu byliście
ryszard22 napisał(a):Czy swoją kłódkę też zawiesiliście...