Re: Wielkanoc 2015
napisał(a) Berbel » 27.04.2015 22:16
Ok, poddaje sie. Ostatnie 2 godziny spedzilem na walce z j.polskim w moim wordzie, niestety nie chce mi poprawic gramatyki i ortografii. Tutaj chcialbym przeprosic wszystkich, ktorym brak polskich znakow przeszkadza ale nie moge dojsc dlaczego tak sie dzieje.
Ale do rzeczy,
Poniedzialek 6 Kwiecienwstalem jak zwykle wczesnie i kolejny raz oczom nie wierze. Plitvice zasypane sniegiem, w nocy chyba z 10cm nasypalo. Wszystko biale. Polecialbym do parku gdyby nie moje nogi, jakos nie chcialy ze mna wspolpracowac po wczorajszym. Mialem nadzieje ze jak sie rozruszam to bedzie lepiej, ale nic tam, lydki bolaly mnie jak cholera.
O 9 bylismy po sniadaniu, spakowani i gotowi do wyjazdu. Czulem zal i niedosyt, bardzo chcialem zobaczyc przysypane sniegiem jeziora, ale….. co sie odwlecze to na gwiazdke bedzie mozna odwiedzic
DSC_0513 DSC_0514 Zona prosila zeby pojechac autostrada, ale jak zwykle pobladzilem i pojechalem gora przez Gracac
. Po drugiej stronie lato. W Plitvicach bylo -2 a po zjezdzie do Obrovaca 17
DSC_0586Droga pusta i juz zaraz witac bedziemy sie z naszym Pakostane
DSC_0604 Zatrzymalismy sie w Drage w Oazie Mira w jednym z ichnich domkow.
DSC_0607 DSC_0612 DSC_4310 DSC_4303 Musze przyznac ze domki sa bardzo fajne i kamp jest przyzwoity, ale nigdy w zyciu nie zaplacilbym ceny jaka wolaja latem.
Jakos nie moglem usiedziec w miejscu i wyskoczylem na moj ulubiony Kamenjak. Pora na robienie zdjec do niczego, jako ze slonce bylo wysoko ale i tak warto.
DSC_0640 DSC_0639 A tymczasem zonka….
DSC_4313
Ostatnio edytowano 29.04.2015 10:09 przez
Berbel, łącznie edytowano 1 raz