Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wielka prosba o pomoc - odnalezienie adresu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 15.06.2006 21:29

witam.
mam dosc nietypowy problem. bedac w zeszlym roku w Baska Voda wzialem od gospodarzy /notabene przemili ludzie/ adres i numer telefonu wraz z mailem w celu rezerwacji kwatery na rok nastepny. sek w tym, ze zgubilem kartke na ktorej mialem zapisane te dane. teraz meritum: znawcy Baski zapewne rozpoznaja ulice na ktorej mieszkalem, pare zdjec domow z tejze ulicy: ObrazekObrazekObrazek
sama kwatera znajdowala sie dokladnie na lewo od domu na ostatnim zdjeciu. moze porzez nazwe ulicy dotre do telefonu gospodarza w ksiazce /chyba cos takiego istnieje/.
za wszelka pomoc wielkie dzieki
ps. temat polecial bo sadzilem ze znalazlem to czego szukalem. od razu zaznaczam iz na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link nie ma w spisie tej kwatery :(
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 16.06.2006 15:55

poprostu jedź w ciemno.
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 16.06.2006 19:19

z tym jechaniem w ciemno to nie problem tyle ze tu juz mialem sprawdzone miejsce. trudno :wink:
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 16.06.2006 19:28

Proszę was, nie straszcie ludzi! Jadąc w "ciemno" zawsze coś się znajdzie, kwaterki stoją przy każdym domu, lub po prostu, idę-pukam, oni już wiedzą, chodzi o kwaterunek. Szerokiej drogi i miłego wypoczynku. pozdrav
Vedran Lekic
Croentuzjasta
w Ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 18.06.2006 07:11

Witajcie

dostalem od jednego goscia taki email..Pozdrawiam..

...czytam...ale niektóre dyskusje mnie po prostu...śmieszą. Na przykład nigdy przenigdy nie uwierzę w te tanie apartamenty jadąc w "ciemno"...sama przekonałam się na własnej skórze...Chciałam
przedłużyć sobie urlop w Makarskiej...i zapłaciłam za obskórny pokój 3 osobowy 40 Eur za dobę (widok na ulicę, wspólny taras, wspólna kuchnia, 500m do morza). Masz całkowitą rację...ale ludzie
z tego forum nigdy nie będą w stanie Ci jej przyznać...To są ludzie, którzy jadą "w ciemno" szukając tanich apartamentów i wierzę im, że je znajdują...ale na pewno 1000m od morza...Zmęczeni, spoceni w
upale jeżdżą i szukają...zamiast jechac na luzie i wcześniej coś zarezerwować..obojętnie czy przez biuro podróży czy przez kogokolwiek..Dla mnie to graniczy... z głupotą. Ale to ich sprawa...Takie
jest moje zdanie. Tego typu ludzie boją się, żeby nie daj Boże ktoś się wzbogacił z ich pieniędzy...i uwierz mi takich ludzi jest mnóstwo..
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 18.06.2006 08:08

ja nigdy nie jechalam nigdzie w ciemno, ale to dlatego ze jestem cykor, ale jezeli to komus odpowaiada to dlaczego nie? Przeciez zanim sie ktos zdecyduje to chyba widzi co bierze, jak daleko jest od morza i tak dalej.

Jezeli chodzi o Baska Vode to probuje znalesc jakies info. Moze sie uda. :)
AndrzejJ.
zbanowany
Re: w Ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 18.06.2006 08:11

Vedran Lekic napisał(a):Witajcie

...czytam...ale niektóre dyskusje mnie po prostu...śmieszą. Na przykład nigdy przenigdy nie uwierzę w te tanie apartamenty jadąc w "ciemno"...sama przekonałam się na własnej skórze...Chciałam
przedłużyć sobie urlop w Makarskiej...i zapłaciłam za obskórny pokój 3 osobowy 40 Eur za dobę (widok na ulicę, wspólny taras, wspólna kuchnia, 500m do morza). Masz całkowitą rację...ale ludzie
z tego forum nigdy nie będą w stanie Ci jej przyznać...To są ludzie, którzy jadą "w ciemno" szukając tanich apartamentów i wierzę im, że je znajdują...ale na pewno 1000m od morza...Zmęczeni, spoceni w
upale jeżdżą i szukają...zamiast jechac na luzie i wcześniej coś zarezerwować..obojętnie czy przez biuro podróży czy przez kogokolwiek..Dla mnie to graniczy... z głupotą. Ale to ich sprawa...Takie
jest moje zdanie. Tego typu ludzie boją się, żeby nie daj Boże ktoś się wzbogacił z ich pieniędzy...i uwierz mi takich ludzi jest mnóstwo..

Na tym forum są różne opcje ;jedni jadą do hotelu,jedni jadą w ciemno,jedni rezerwują przez internet,inni jeszcze jadą pod namiot.
Spór czy apartament wynająć w ciemno czy lepiej z rezerwacją trwa od dawna.
Doszliśmy w nim tylko do tego ,że każdy robi co chce.Jak to komuś nie czyni dyskomfortu jechać w ciemno to niech jedzie.I tyle.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 18.06.2006 10:43

Fokstrot...jedź do nich w ciemno a nuż znajdzie się dla was miejsce a jeśli nie to może polecą wam jakiegoś sąsiada...
Znalazłam mapę baska voda ale nie wiem czy zda ci sie na coś...
pozdrav
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 18.06.2006 12:06

Fokstrot.Put Kapelice. :wink:
woka
Koneser
Re: w Ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 18.06.2006 13:43

Vedran Lekic napisał(a):Witajcie

Nie ja ten email pisałem ale mogę sie pod nim podpisać. Dokładnie mam takie samo zdanie. ..... nie ważne jak, najważniejsze że było sie w Chorwacji. Można sie pochwalić wsród przyjaciół, zdjęcia pokazać zrobione przy nie swojej kwaterze......
Jasiek777
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jasiek777 » 18.06.2006 14:08

Tak na prawdę to nie za bradzo rozumiem po co ten temat?Każdy musi sam ocenić co chce i swoje możliwości w tym i finansowe, a może przede wszystkim właśnie finansowe.Przecież nikt nikomu nie broni czy to rezerwować czy jechać w ciemno.Dwa razy byłe w Cro w ciemno mieszkałem nie 500 czy 1000 metrów od morza ale 40 i widok na morze.Od dwóch lat jeżdże do "swoich" gospodarzy.Jadąc w ciemno nie ma czego się bać jedyne to co może być dyskomfortem to poszukiwanie kwatery w upale i po długiej podóży ale jednak to wybór świadomy.Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone