napisał(a) wiolek_lp » 01.12.2017 20:43
piekara114 napisał(a):Okolice Unieścia dla maluchów to chyba najmniej ciekawy odcinek wybrzeża... (no dmuchańców i parków wodnych nie liczę)...
...
.
Ale nie, dla maluchów było códownie ! Dla nich wystarczyła woda, piasek, łopatka i byli prze szczęśliwi. Starszy raz załapał się na dmuchańce i to na tyle z "atrakcji" typowo dziecięcych
Plażowaliśmy nie od strony Mielna tylko w 2 stronę i na plaży było pusto. Ale to jednak nie to... Ale były to wakacje z pracy męża... Już zapowiedziałam, że jeżeli kiedyś nie będziemy mogli do Cro, to kolejne wakacje z jego pracy wybieram w Zakopanem, mimo miliona ludzi, coś dla siebie znajdziemy pustego... Przynajmniej nudzić się nie będziemy:) No i ja kocham góry... Do "dorosłości" nie robiły na mnie żadnego wrażenia, wolałam wodę,ale widocznie muiałam do tego dorosnąć i teraz jest odwrotnie, mając wybór to zawsze góry wygrywają dlatego też tak kocham Cro, gdzie mam połączenie morza i gór
maslinka napisał(a):Trochę przesadzasz
Ja sprawdziany robię prawie do końca
Chciałabym żeby mój syn miał taką nauczycielkę jak Ty
Co prawda jeszcze sprawdzianów nie ma bo to 1 klasa ale jeśli dzieciom przekazujesz wiedzę chociaż w połowie z takim zapałem jak piszesz relacje i zwiedzasz Cro to nie mogą sobie życzyć lepiej ...
Można wiedzieć czego uczysz ? Czytałam parę twoicch relacji ale jeśli pisałaś to nie widziałam
Co do majówki, mój w przyszłym roku też ma 9 dni wolnego, mam nadzieję, że i mi uda się wziąc wtedy urlop