Bardzo mi się podoba to zdjęcie - kwintesencja wakacji!
Przepraszam, że cytuję w taki sposób, ale nie potrafię zacytować tekstu z jednym, wybranym zdjęciem
Malowa napisał(a):Bardzo mi się podoba to zdjęcie - kwintesencja wakacji!
khml napisał(a):Lekkie opóźnienie ... nadrobiłem już od początku i czekam na ciąg dalszy
beatabm napisał(a):Aż pozazdrościłam Małej Uwielbiam spać w trakcie delikatnego kołysania wywołanego płynięciem
agata26061 napisał(a):
Czy te barierki drogowe widziane na poniższym zdjęciu to droga nr 512?
endryu napisał(a):agata26061 napisał(a):
Czy te barierki drogowe widziane na poniższym zdjęciu to droga nr 512?
Tak.
https://www.google.pl/maps/@43.2321391, ... 6656?hl=pl
wiolek_lp napisał(a):Hej Agata Nadrobiłam i rozsiadam się
Na Riwierze nie byliśmy, chociaż mieliśmy w tym roku być 3 dni w Pisaku ale nie wypaliło Przejeżdżaliśmy tylko w tamtym roku dwukrotnie.
Czekam na ciąg dalszy zwłaszcza, że z dziećmi, zawsze to jest wyzwanie
elka21 napisał(a):No nie zazdroszczę, sama byłabym bardzo przestraszona, ale lubię, jak się coś dzieje .
Ciekawe, jak sobie dalej poradziliście
Abakus68 napisał(a):Pozdrawiam, siedzę i czekam na info jak wyście wylali wodę i wrócili...
agata26061 napisał(a):Czy te barierki drogowe widziane na poniższym zdjęciu to droga nr 512?
agata26061 napisał(a):Jeśli tak, to czytałam gdzieś u Was w relacjach, że jest ona bardzo widokowa. Nawet próbowałam namówić Sąsiadów na wjazd tam, ale Michał miał lekkie problemy z patrzeniem w dół na przepaści podczas dojazdu do Jadranki i podobnie, nawet nie wyszedł z samochodu podczas zjazdu serpentynkami na Makarską Rivierę, więc nie chciałam go namawiać na coś, co nie będzie dla niego komfortowe. Na Sveti Jure już prawie dał się namówić, ale jednak trochę obawialiśmy się naszego sprzęgła, a przypominam, że wszyscy jechaliśmy busem. Stwierdziliśmy, że zostawimy coś na jeszcze jeden raz
agata26061 napisał(a):Dopływamy do miejscowości Drašnice:
agata26061 napisał(a):Wraz ze zbliżającą się miejscowością, ruch na plażach większy:
agata26061 napisał(a):Troszkę mniej dostępny brzeg dla plażujących: