joso79 napisał(a):a do Dubrownika nie dotarliśmy. Wychodzę z założenia że nie ma co męczyć dzieci i siebie, Dubrownik ciągle stoi i czeka
joso79 napisał(a):agata26061 przeczytałam Twoją relację z łezką w oku jak na wyprawę z małymi dziećmi zwiedziliście bardzo dużo, ja byłam z dziećmi w Cro cztery razy ( w tym trzy w Tučepi) a do Dubrownika nie dotarliśmy. Wychodzę z założenia że nie ma co męczyć dzieci i siebie, Dubrownik ciągle stoi i czeka
Z sentymentem obejrzałam Twoje zdjęcia, w ubiegłym roku byliśmy na Braću, w tym roku Hvar, ale do Tučepi mam wielki sentyment, pomimo tłumów, straganów itp tam jest po prostu cudownie
Pozdrawiam serdecznie!
Jola
piekara114 napisał(a):joso79 napisał(a):a do Dubrownika nie dotarliśmy. Wychodzę z założenia że nie ma co męczyć dzieci i siebie, Dubrownik ciągle stoi i czeka
Dubrownik nie zając, nie ucieknie. Ja też nie pędziłam tam na jeden dzień (choć moje dziecko sporo starsze), bo nie chciałam tak zwiedzać... I po kilku pobytach w Cro mieliśmy w końcu miejscówkę po Dubrownikiem i wtedy mogliśmy się nim na spokojnie nacieszyć...
My również w tym roku na Hvarze. Właśnie jesteśmy w Ivan Dolac. Do Tucepi jak i do całej Makarskiej Riviery mam duży sentyment. Byliśmy 2 razy w Tucepi i również bardzo mi się podobało. Teraz tez mi się podoba wiec Ivan Dolac będziemi kolejnym moim ulubionym miejscem w Cro
truedomel napisał(a):Nie widzę tematu do przywitania się na forum, więc najpierw ładnie się przywitam, po raz pierwszy chcę odwiedzić Chorwację, zanosi się na Tucepi w związku z czym mam pytanie czy nocleg w tej części Tucepi będzie ok i czy cena 65 euro za 3 osoby jest w porządku, Apartament Turic Gornji Ratac 6.
Jeśli w złym miejscu zamieszczam post proszę o opieprz na powitanie i wskazanie odpowiedniego działu forum. Dziękuję
Powrót do Nasze relacje z podróży